Prawie północ

Lubicie historie z motywem enemies to lovers,grumpy bądź hate to love?
Jeśli tak to musicie przeczytać debiut autorki „Prawie północ”

💙W tej histori poznajemy bohaterów poranionych przez los,którzy nie mogą odnaleźć się w rzeczywistości.Są skryci,nieufni i gniewni wobec inni.Nie potrafią szczerze zaufać,bo przeszłość złamała ich doszczętnie.

💙Towarzyszymy im w powolnie rozwijającej się relacji.Relacji,która jest skomplikowana oraz niezrozumiała.Pojawiającą się złość Matta prowadzi do nienawiści i nie wiemy dlaczego tak jest.Dopiero poznawana przeszłości i związana z tym niszcząca znajomość zmieniła bezpowrotnie bohatera.Na początku historii nie dało się go lubić,ponieważ jego zachowanie było nieobliczalne i szalone.Z czasem zaczyna się go darzyć sympatią,choć nie przepuszczałam,że podejmie tak nieprzewidywalne decyzje.

💙Powieść nasycona jest ogromnym cierpieniem,odrzuceniem i samotnością bohaterów. Nawet oddani przyjaciele staje się bezradni,gdy osoba nie chce pomocy.

💙Jest to świetny debiut o złamanych bohaterach z możliwością odkrywania ich przeszłości oraz rodzinà w której nie ma się wsparcia.Ranią się nawzajem powodując,że wielokrotnie nie mogłam zrozumieć ich zachowania,aż na koniec serce czytelnika pęka na pół💔

💙Już wyczekuję kontynuacji,ponieważ nie spodziewałam się takiego zakończenia.Jest zaskakujące i poruszające,czyniąc tym samym historię,którą warto przeczytać.W dodatku masa emocji gwarantuje niezapomniane chwile z lekturą.
💙Gorąco polecam!

Informacje dodatkowe o Prawie północ:

Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2024-07-18
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Tagi: romans Literatura obyczajowo-rodzinna

Zobacz opinie o książce Prawie północ

Kup książkę Prawie północ

Niewidzialna