Okładka książki - Prowincja grzechu

Prowincja grzechu

📿„PROWINCJA GRZECHU” to historia tylko dla odważnych osób kochające gorące opowieści,które rozbudzają zmysły i ciało❗
📿Jest gorąco!
📿Kontrowersyjnie!
📿Niegrzecznie i zakazanie!

📿Sandra,Łucja,Maria,Weronika,Izabella z Javierem na czele pokażą czym jest realizacja pragnień z urzeczywistnieniem skrywanych marzeń.Kobiety staną się dla proboszcza celem,z którymi On robi co chce! A one wpadają w sam środek swoich rządź,które wreszcie zobaczą światło dzienne!

📿Historia potrafi nieźle namieszać w głowie czytelnika. Kontrowersja wysuwa się na pierwszy plan a kończy na wyszukiwaniu prawdy,która ma ciemne strony działań. To emocjonujący erotyczny romans połączony z thrillerem,który miesza i zmusza do detukcji-kto kim jest i jak to się skończy❗

📿W czasie czytania szeroko otwiera się oczy ze zdumienia z wydarzeniami dziejących się w życiu bohaterów.To one otwierają umysł bohaterek,że mieszkanie na prowincji nie zamyka ich na to,by poddawać się mężczyznom i oczekiwać swoich przyjemności. Mimo,że każda z nich ma inne doświadczenia to łączy ich zamknięcie na sprawy doznań oraz brakiem wprowadzenia ich w życiu❗I dzięki Javierowi odkrywają siebie na nowo❗

📿 „PROWINCJA GRZECHU” to bardzo,bardzo niegrzeczna historia,która szokuje i zaskakuje❗Ja ją pokochałam od pierwszej do ostatniej strony,ponieważ potrafiła wzbudzić mnóstwo emocji i sprawić,że wyobraźnia szaleje❗A odkrywana prawda najbardziej zaskakuje❗
📿Cudeńko,które musicie przeczytać 👀
📿Gorąco polecam📖

Informacje dodatkowe o Prowincja grzechu:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2026-02-25
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Tagi: Romans erotyczny

Zobacz opinie o książce Prowincja grzechu

Kup książkę Prowincja grzechu

Prowincja grzechu
Monika Magoska-Suchar 0
Okładka ksiązki - Prowincja grzechu

Wysłannik Boga… Czy raczej sam diabeł? Senne podbeskidzkie miasteczko. Mała, niechętna obcym społeczność. Wszyscy wiedzą wszystko o wszystkich....

Pasierbica gangstera
Monika Magoska-Suchar0
Okładka ksiązki - Pasierbica gangstera

Dwa zwaśnione mafijne rody, nienawiść zapisana w genach i namiętność, która łamie wszelkie reguły. Chiara wychowała się z dala od świata, wśród fanatycznie...

Opad
Opad