Okładka książki - Przerwa świąteczna

Przerwa świąteczna

❄ „Przerwa świąteczna” to splot historii wielu bohaterów,których losy łączą się w świetną przedświąteczną opowieść.Fabuła w okolicach świąt Bożego Narodzenia przypomina nam o tym,co w życiu jest najważniejsze.
❄Ważni są najbliżsi i czas spędzony z nimi.
❄Ważne są rozmowy i słuchanie ich pragnień.
❄Ważne jest zadbanie o zdrowie nasze i bliskich
❄Ważne jest nie ocenianie kogoś,gdy go nie poznamy bliżej
❄Ważne jest spędzenie świąt w gronie rodzinnym,a nie uciekanie przed bliskością.

❄Powieść skłania czytelnika do refleksji,rozmowy,zabawy i przewartościowania życia,by znaleźć utracone szczęście.Czasem przerwa świąteczna może zmienić losy osób,bo ktoś inny nie dopełnił swoich obowiązków.Choć zmiany wcale nie muszą być na gorsze,bo niosą ze sobą pozytywne skutki. Chwila oddechu pozwoli na szaleństwo,na które nigdy byśmy się nie odważyli.

❄Powieść jest cudowna.Mogłam z nią spędzić wyjątkowy czas i uświadomić sobie,by na chwilę się zatrzymać,znaleźć czas na rozmowę,uśmiechnąć się do otaczających ludzi i słuchać dzieci.
Warto dać sobie szansę,by poczuć magię świąt i bliskość drugiej osoby,której dawno się nie czuło.Pozwolić na chwilę zapomnienia i zacząć żyć.
❄Z całego serca polecam wam książkę.Bohaterów pokochacie tak mocno jak ja

Informacje dodatkowe o Przerwa świąteczna:

Wydawnictwo: Filia
Data wydania: 2024-10-23
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Tagi: Literatura obyczajowo-rodzinna

Zobacz opinie o książce Przerwa świąteczna

Kup książkę Przerwa świąteczna

Spotkanie w Pensjonacie Leśna Ostoja
Joanna Tekieli0
Okładka ksiązki - Spotkanie w Pensjonacie Leśna Ostoja

Stary, uroczy dworek w leśnej głuszy, pensjonat Leśna Ostoja, kolejny raz otwiera swoje podwoje! Drzewie przez długi czas było dla Justyny i jej bliskich...

Marzenia na rozdrożu
Joanna Tekieli0
Okładka ksiązki - Marzenia na rozdrożu

Na wojnie trzeba żyć szybko i cieszyć się, kiedy trafia się szansa na choć odrobinę szczęścia, bo nie wiadomo, kiedy znów się nadarzy taka okazja. Helena...