Kolejne spotkanie z „Przypadkową znajomością” dostarczyła mi ponownie mnóstwa wrażeń!
To co otrzymujemy w tej lekturze jest emocjonalnym rollecosterem emocji-poprzez zdradę,strach,ratunek,gorące sceny….kończąc na powrocie przeszłości z podwojoną siłą. Autorka nie pozwala ani na sekundę odpocząć.Serwuje nam wydarzenia z życia bohaterów w dynamicznym tempie i wcale nie są one spokojne.Jest niebezpiecznie oraz gorąco.
Wraz z rozwojem zdarzeń moje zaskoczenie zawsze było coraz większe!!! Myśląc,że nic mnie nie zaskoczy,to za chwile jest jeszcze ciekawiej.
Powinniśmy być świadomi,że warto cieszyć się chwilą,bo nic w życiu nie trwa wiecznie-o tym wielokrotnie przekonają się nasi bohaterowie.
Polubiłam się z obojgiem postaci.Są oni ciekawymi,pełnymi ambicjami i nie idącymi na łatwiznę osobami.Kochają swoją prace i oddają się jej w całości.To pokazuje,że warto robić to,co się kocha,ponieważ wtedy jesteśmy spełnieni i szczęśliwi.
Zaintrygowała mnie mama Lary….o tej kobiecie napisałabym kilka epitetów-a wam polecam ją poznać i samemu stworzyć sobie obraz jej osobowości.Szczerze-nie chciałabym mieć takiej rodzicielki ani teściowej!😳
Książka udawadnia,że nikt w życiu nie jest spotkany przypadkowo.Każda osoba wnosi coś do naszego życia i zawsze trzeba z tym się pogodzić.Czasem są to złe chwile,a często chwile pełne uniesień i szansy na lepszą przyszłość.Warto doceniać każdą chwilę,by w 100% wykorzystać każdy dzień.
Z całego serca polecam Wam przeczytanie książki i gwarantuje,że spędzicie z nią niezapomniany czas.
Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2023-08-25
Barbara Dębska
Ania na Mazurach zostawiła wszystko - rodzinny dom, hotel, bliskich. Uciekając przed wciąż prześladującą ją przeszłością, wyjechała do Warszawy budować...
Lena jest pisarką, którą dopadł kryzys. Zapał się kończy, kariera stoi pod znakiem zapytania, życie osobiste wisi na włosku, a rodzina się rozpada. Kobieta...