Na kartach poradnika "Przyszła Ty" możemy się dowiedzieć jak skutecznie kształtować swoje życie. Książka została napisana przez doradcę amerykańskiej armii oraz największych międzynarodowych korporacji. Muszę przyznać, że okładka poradnika niesamowicie przyciąga oko. Książka napisana jest bardzo przystępnym językiem, więc myślę, że każdy się w niej bez problemu odnajdzie. Autor w swojej książce udowadnia, że tak naprawdę nasze życie kształtujemy my sami i mamy wielką moc sprawczą. Ciągle w naszych życiu podejmujemy wiele ważnych decyzji, które mają znaczący wpływ na przyszłość naszą i naszych bliskich, a autor poradnika przekonuje nas, że przy pomocy analizy tego co wydarzyło się w przeszłości oraz obserwowania współczesnych okoliczności możemy przewidzieć przyszłości i ukształtować ją tak jak tylko chcemy. To nieprawdopodobne! W książce znajdziemy wiele ćwiczeń oraz porad jak rozpoznać bariery, te wewnętrzne i zewnętrzne, przez które nasze życie jest w letargu.
Już teraz wiem, że należy w maksymalnym stopniu korzystać z tego co tu i teraz, czyli teraźniejszość, bo to ogromna motywacja do budowania przyszłości. Postaram się wprowadzić w życie porady autora, może i mi uda się lepiej ukształtować swoje przyszłe życie. Moja ocena to 7/10.
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2022-04-13
Kategoria: Poradniki
Tytuł oryginału: The Future You: Break Through the Fear and Build the Life You Want
zakochanawksiazk