💕Dwa przeciwieństwa z dwóch różnych światów spotykają się w najmniej oczekiwanym momencie.Czy możliwe jest szczęśliwe zakończenie?
💗 „Pseudonim miłość” to cudowna historia,która zabiera czytelnika do górskiej miejscowości w której nie ma bankomatu,szybkiego internetu a jest bliskość z naturą i osobami,którzy w niej mieszkają.
💗Powieść ukazuje konsekwencje swoich czynów,które doprowadzają do tego,że z milionera staje się osobą bez grosza.Taka sytuacja pokazuje,że nic nie jest na zawsze.
💕Rick to mężczyzna,który kocha kobiety,czerpiąc z życia pełnymi garściami.Nowe miejsce,brak pieniędzy,wyzwanie przez dziadka i spotkanie wartościowej dziewczyny powoduje,że inaczej zaczyna patrzeć na świat.Chce być lepszy i być lepszą osobą.
💕Melody to prosta dziewczyna z wielkim talentem pisarskim.Nie idzie na skróty,by osiągnąć sukces.Bywa łatwowierna i nie wywyższa się-za to bardzo się ją lubi i kibicuje.
💗Poznawanie kolejnych elementów fabuły i dziejących się w niej intryg,tajemnic daje nutę niebezpieczeństwa i zaciekawienia.A pomiędzy tym jest rozwój pięknego i szczerego uczucia w którym skrywane tajemnice mogą zburzyć wszystko co zostało stworzone.Emocji nie brakuje i dzięki nim czyta się książkę w zawrotnym tempie.
Będziecie zachwyceni-czytajcie📖
💗Z całego serca polecam
Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2024-10-16
Barbara Dębska
Dla zakazanego romansu z profesorem zaryzykowała wszystko. Czy było warto? Może się wydawać, że Stella popełniła największy błąd życia, a jej zaufanie...
Patrycja Krzemińska jest cenioną w świecie celebrytów projektantką mody. Jej kreacje zdobią wszystkie ważniejsze uroczystości medialne. Pewnego dnia kobieta...