[Reklama] Wydawnictwo Zysk i S-ka
Niech was nie zmyli ta okładka! To nie jest lekkie love story. To tak naszpikowana erotyką powieść, że podczas lektury czytelnik dosłownie staje w ogniu! Bo są np. trójkąty. To powieść zdecydowanie dla pełnoletniego czytelnika. Dla osoby świadomej ostrzeżeń, jakie już na wstępie zaznacza autorka.
W pierwszym tomie mamy główną bohaterkę, która specjalizuje się w urazach sportowych. Czyli lekarka kontra drużyna hokeja. Wyobraźnia zaczyna działać mając na uwadze wspomniane powyżej ostrzeżenie? I baaardzo dobrze, bowiem to co się tu odczynia w zaciszu czterech ścian zdecydowanie jest odważne, lubieżne i dosłownie spalające. To motyw tylko dla osób ceniących sobie taki rodzaj kontaktów seksualnych.
Ale nie tylko samym seksem ta książka płynie, o nie. On jest tylko dopełnieniem czegoś głębszego. Hokej to wbrew pozorom niebezpieczny sport, w których dochodzi do naprawdę poważnych urazów i problemów zdrowotnych. Zawodnicy rozmaicie reagują na przymusowe uziemienie, grzanie ławy. Wątek medyczny jest w tym przypadku mocno rozwinięty.
I wszechobecny humor. Ironiczność i podchody świetnie wyciągają powieść z poważniejszych kwestii. A tych także nie brakuje.
Finał. WOW. Szokiem zakończyć pierwszy tom? Oczywiście, że tak. I ogromnie cieszę się z tego, że mam pod ręką kontynuację. Bo nie wiem jakbym miała po takim finiszu czekać na premierę drugiego tomu, hehe.
Bierzcie i czytajcie. Świetna książka. Dla mnie bomba. 10/10. Nie mam dosłownie ani jednego zastrzeżenia. Wszystko w tym przypadku przemawia na korzyść lektury: od treści, przez styl autorki po wygląd książki.
Polecam
Wydawnictwo: Zysk i S-ka
Data wydania: 2024-05-28
Tytuł oryginału: Pucking Around
agnieszka_rowka
Jake daje mi radość. Caleb przynosi ukojenie. Ilmari to mojaopoka. Chcę ich wszystkich... Nazywam się Rachel Price. Kilka miesięcy temu zaczęłam staż...