"Myśl, że pilnuje mnie moja policjantka, sprawia, że zaczynam drżeć z emocji i adrenaliny, dociera do mnie, że do tej pory moje życie było zajebiście nudne."
Książki Anety biorę w ciemno i na żadnej się nie zawiodłam, a każda potrafi zaskoczyć i wciąga, aż się ciężko oderwać.
" Ratując Złodzieja " przyciąga piękną okładką i intrygującym tytułem.
Pióro autorki jest lekkie, łączy elementy powieści sensacyjnej z kryminałem, nutą humoru i wątku romantycznego. W całości tworząc świetną fabułę i dobrze wykreowanych bohaterów.
Autorka umiejętnie buduje napięcie i wprawia w stan refleksji nad tym, że każdemu warto dać drugą szansę, a zwykły złodziej samochodów potrafi nie tylko skraść samochód, ale i serce.
Nieoczekiwane uczucie, którego nikt się nie spodziewał i nieoczywista współpraca policjantki ze złodziejem.
Historia, którą warto poznać.
Gorąco polecam.
Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2025-04-24
booksitsmypassio
Po wielu niepowodzeniach Ola i Kamil zostają szczęśliwym małżeństwem. Otrzymują również prezent od losu – okazuje się, że Ola zachodzi w upragnioną...
Laura jest na zakręcie życiowym. Jej pozornie poukładana codzienność w jednej chwili zamienia się za sprawą tajemnicy, którą matka wyznaje jej na łożu...