Okładka książki - Razem na święta

Data premiery: 09.10.2024r

#współpracareklamowa

#współpracabarterowa

#współpracarecenzencka

"Nikomu nic nie mówiłam. Niby miałam pancerz, niby nic mnie nie ruszało, niby nieustraszona, ale w biedzie nawet pancerze są używane, z drugiej ręki, pełne dziur których nie da się zacerować. Przez te dziury wpadają słowa - drapiące kłaczki, które potem trudno wyjąć. "

Autorka stworzyła piękną niebanalną powieść świąteczną, która dogłębnie porusza i zmusza do refleksji.

Jest w niej pełno humoru, a zarazem jest tak wartościowa. Bohaterowie są charakterni i dobrze wykreowani.

Autorka porusza trudne tematy, takie jak wychowywanie się bez rodziców.

Główna bohaterka walczy o swoje niepokorne rodzeństwo stawiając swoje potrzeby na drugim miejscu.

Ta klimatyczna historia idealnie nastroi czytelnika na nadchodzące święta, a fabuła histori przypomni o tym jak ważną rolę odgrywa rodzina.

Gorąco polecam.

Dziękuję wydawnictwu za zaufanie i egzemplarz recenzencki.

#książkoweimpresje #polskiebookstagramy #bookstagrampl

Informacje dodatkowe o Razem na święta:

Wydawnictwo: Lira
Data wydania: 2024-10-09
Dodał/a opinię: booksitsmypassio

Zobacz opinie o książce Razem na święta

Kup książkę Razem na święta

Little Black Dress
Barbara Kwinta0
Okładka ksiązki - Little Black Dress

Czy jedna sukienka może zmienić życie? Ta historia mogła przydarzyć się także Tobie! Legendarna Little Black Dress projektu Huberta de Givenchy’ego...

Apartament pod Złotym Klonem
Barbara Kwinta0
Okładka ksiązki - Apartament pod Złotym Klonem

Jesienne love story ze szczyptą komedii romantycznej i nutą kardamonu. Liście wirują na wietrze, deszcz nie przestaje padać, a Amelia właśnie robi życiowy...