Okładka książki - Red. Nightmare. Tom 1

Red. Nightmare. Tom 1

"Nightmare. Red" Pauliny Zaleckiej to moim zdaniem znakomity dark erotyk.

‼️Książka jest przeznaczona dla osób powyżej 18-stego roku życia, ze względu na drastyczną treść. I nie polecam ją osobą drażliwym. ‼️

Za to dla tych, którzy lubią czytać naprawdę mocne dark erotyki, ta książka będzie rewelacyjna. Ja jestem pod ogromnym wrażeniem. Powieść rozwaliła mnie emocjonalnie, ale też ostatnio rozdziały wszystko łagodziły i zostawiły nadzieję na coś jeszcze mocniejszego.

"Nightmare" to dylogia o siostrach bliźniaczkach, które zostały porwane i gwałcone przez zwyrodnialców. Ich piekło trwało sześć długich lat. Obie siostry nie wyszły z tego bez szwanku. Jedną pochłania mrok tak straszny, że druga sama jej się boi. Natomiast ta druga jest pozbawiona, jakichkolwiek pragnień i uczuć, aż do momentu, gdy spotyka ochroniarza klubu, w którym pracuje.

Książka jest przepełniona brutalnością, mocnymi scenami erotycznymi i akcją, od której ja nie mogłam się oderwać.

"– Będę walczył tak długo, aż zrozumiesz, że nie jestem twoim katem, a wolnością."

Ten fragment całkiem rozwalił mi serce. Nie zdradzę Wam czy to mówił kat do swojej ofiary, czy mężczyzna, który zakochał się w poranionej kobiecie. Powiem tylko, że te słowa miały mocne przesłanie, a przynajmniej ja, tak je odebrałam.

Książkę polecam każdemu fanowi dark erotyków. Mroczne, lekkie pióro autorki sprawia, że całkiem przepada się w fabule. Ciągły rollercoaster emocji i mocnych wrażeń to są moje odczucia, jakie przypisałabym tej książce.

Informacje dodatkowe o Red. Nightmare. Tom 1:

Kup książkę Red. Nightmare. Tom 1

Zawsze byłaś moja
Paulina Zalecka0
Okładka ksiązki - Zawsze byłaś moja

Uważaj, do kogo wyciągasz rękę z pomocą. Pewnego dnia, może zechcieć ciebie całej… Tom miał przed sobą świetlaną przyszłość. Wypadek samochodowy...

Kanibal
Paulina Zalecka0
Okładka ksiązki - Kanibal

Każda bestia ma swój słaby punkt, a każda miłość - ciemną stronę. Aria Simons jest młodą kobietą z sercem na dłoni. Jej największym marzeniem jest adopcja...