Okładka książki - Red. Nightmare. Tom 1

Red. Nightmare. Tom 1

Poruszany w książce temat wykorzystywania seksualnego dzieci sprawia,że na skórze pojawiają się ciarki.Autorka potrafiła opisać to w sposób taki,że mimo kontrowersyjnego tematu jaki jest w tej historii to ciężko oderwać się od czytania.Sposób przedstawienia cierpienia bohaterek powodowało,że pragnęłam poznać jak najwiecej szczegółów z ich życia.Pomaga w tym wspomnienia bliźniaczek z ich przeszłości.

W bardzo ciekawy sposób jest przedstawiona relacja sióstr,które chronią siebie nawzajem.Majà różne charaktery i każda z nich powraca do cierpień.Demony przeszłości ciagle powracają.
W tej części na główny plan wysuwa się Cassandra oraz przedstawienie jej pracy,znajomości z Nate’m owocująca w nowe doznania.To było niezwykle intrygujące.Czekałam w wielkim napięciu jak zakończy się ich historia.Poznanie prawdy mężczyzny mnie zaskoczyło i poruszyło.Ostatecznie zyskał w moich oczach za swoją postawę i decyzje.

Otrzymałam świetna i mroczna historie sióstr,która porusza i wzrusza.Złamane dziewczyny pokażą,że potrafią walczyć o swój cel!
Już czekam na drugi tom o Katie,który jest początkiem jej historii w prologu.

Gorąca polecam wam książkę,ktora jest mroczna historia o cierpieniu,bólu,poniżeniu i długo wyczekiwanej zemście.Emocje gwarantowanej do ostatniej strony

Informacje dodatkowe o Red. Nightmare. Tom 1:

Kup książkę Red. Nightmare. Tom 1

Poskładaj mnie na nowo
Paulina Zalecka0
Okładka ksiązki - Poskładaj mnie na nowo

Nie zadzieraj z nią, bo to się może skończyć... miłością! Sue, studentka amerykańskiego college'u, ma za sobą ciężkie dzieciństwo - koszmar przemocy domowej...

Kanibal
Paulina Zalecka0
Okładka ksiązki - Kanibal

Każda bestia ma swój słaby punkt, a każda miłość - ciemną stronę. Aria Simons jest młodą kobietą z sercem na dłoni. Jej największym marzeniem jest adopcja...