Okładka książki - Rewanż

Rewanż

Tom 2 cyklu Zagrywka

Abi kolejny raz musi stanąć oko w oko z mężczyzną ze swojej przeszłości. Wiążą ich wspólne wspomnienia oraz świat NBA.
    Jacob Huntsman ponownie namiesza w życiu kobiety. Ale tym razem do gry dołączy jeszcze inny mężczyzna.
   Czy tym razem jest szansa na happy end? Czy Jacob zawalczy o Abi? A może ona tym razem wybierze kogoś innego? A może zdecyduje się na samotność? Jak zakończy się ta historia?

Na "Rewanż" czekałam z ogromną niecierpliwością. "Zagrywka, czyli pierwszy tom, bardzo mi się podobała.
   Tutaj ponownie wpadamy w wir wydarzeń. Z takim bohaterem, jakim okazał się być Jacob nie ma co liczyć na nudę i spokój. Autorka tutaj mocno namieszała i wprowadziła atmosferę pełną nerwowości. Dużej niepewności, która z każdą kolejną stroną się potęgowała i nabierała coraz bardziej zatrważającego obrazu.
   Kłania się tutaj bowiem wielowątkowość. Ale tak dobrze i tak spójnie prowadzona, że czytelnik wsiąka zarem z bohaterami i próbuje zgadnąć w jakim kierunku to wszystko zmierzy.
   Jacob bowiem jest utożsamieniem człowieka pogubionego. Zabłąkanej duszy szukającej.... hmm chyba tak naprawdę to szczęścia. Z jednej strony ogromnie mnie irytował swoim zachowaniem ale z drugiej, w miarę poznawania całości obrazu pojawiało się coraz to większe zrozumienie. A wraz z nim współczucie.
   Bardzo dobra gra na emocjach. Zarówno pokazana na bohaterach, jak i na nas - czytelnikach. Mi dostarczyła wielu emocji i wrażeń.
   "Rewanż" okazał się być lekturą satysfakcjonującą, przewrotną, zaskakującą oraz rozgrzewającą. Autorka kolejny raz napisała historię, obok której nie sposób przejść obojętnie. Porusza wszystkie struny w sercu a nadany realizm i oddana rzetelność poruszanych zagadnień tylko dokłada kolejnych plusów. Pluszowy, które finalnie zebrały w mojej ocenie dość wysoką notę. Dla mnie ta historia jest prawdziwa. O różnych obliczach miłości. O życiu, takim jakim jest - nieprzewidywalnym.

Polecam

Kup książkę Rewanż

Po prostu miłość
K.N. Haner0
Okładka ksiązki - Po prostu miłość

Ten ślub miał być jak z bajki. I prawie taki był. Meg i Brayan złożyli sobie przysięgę małżeńską, a teraz niecierpliwie czekają na narodziny ich wspólnego...

Na szczycie. Gra o miłość
K.N. Haner0
Okładka ksiązki - Na szczycie. Gra o miłość

Kontynuacja historii szalonej i kontrowersyjnej miłości Rebeki i Sedricka. Cudowne wakacje Reb i Seda dobiegają końca. Czy powrót do rzeczywistości okaże...