,,W Como czuła się bezpieczna. Odpoczywała psychicznie, każdego dnia napawała się pięknym widokiem, pysznym jedzeniem i szczęśliwymi ludźmi. Tutaj żyło się spójniej, wolniej. Z dala od zgiełku, wyścigu szczurów i sztucznego Instagramowego życia"
Zostać zdradzoną, przez narzeczonego, z najbliższą przyjaciółką i zobaczyć to, wraz ze wszystkimi gośćmi, w dniu ślubu....
Chyba nie ma nic bardziej upokarzającego dla panny młodej, a przede wszystkim dla zakochanej kobiety. Kiedy Anna doświadcza właśnie tego, jak z nieba spada jej wyjazd nad jezioro Como. Choć zaczyna się od nieprzyjemnych przygód, to potem okazuje się być lekarstwem na całe zło, które działa jeszcze lepiej, gdy obok ma się intrygującego, przystojnego, choć przy pierwszym spotkaniu, bucowatego Aleksandro.
Piękne otoczenie, wspaniali ludzie, przepyszne jedzenie i ten zagadkowy, choć czasem, tak dziwnie zachowujący się mężczyzna. Ich spotkanie od początku nabiera dziwnego tempa, ale wydaje się też być ich zbawieniem. Jej, ale jak się okazuje, także jego.
Co stanie się, gdy szczęście, przeplecie się z nieszczęściem?
Co stanie się, gdy nie zawsze każde zakończenia moż być. szczęśliwe?
A może wszystko jest po coś i każdy napotkany człowiek, pojawia się, w naszym życiu po coś?
Jedno jest pewne, są takie historie i takie książki, o których długo się nie da zapomnieć i właśnie "Romans nad jeziorem Como", jest jedną z nich.
Przepięknie napisana. Przepięknie przedstawiona i pokierowana, jakby każdy bohater, był realny i każde miejsce, odwiedzalibyśmy osobiście.
Bedziecie śmiać się, będziecie się wkurzać, płakać i rumienić. Będziecie zniesmaczeni i wkurzeni, a chęć "poszatkowania", niektórych bohaterów, będzie silniejsza, niż moc wybaczania.
Jednak innego zakończenia być nie mogło i to robi tę historię idealną!
Gorąco polecam !!!
Wydawnictwo: Marginesy
Data wydania: 2023-10-18
EroticBooksLover
Ile jest warta duma zdradzonej kobiety? Pola jest szczęśliwa, ma idealnego męża, ukochanego synka Maksia i piękny dom. Niestety do czasu... Kiedy kobieta...
Inez zawsze chciała być jak Carrie Bradshaw z serialu ,,Seks w wielkim mieście" - mieć szafę pełną markowych butów, świetną pracę i przystojnego faceta...