Romans nad jeziorem Como
Ania nie ma szczęścia, w dniu swojego wesela dowiaduje się o zdradzie męża, i to z jej świadkową. Wszyscy goście to widzieli. Kobieta chciała zapaść się pod ziemię, ze wstydu. Wtedy właśnie postanowiła, że to małżeństwo już nie ma sensu i trzeba się jednak rozwieźć. Czy do tego dojdzie? 🤔 To małżeństwo trwała tylko kilka godzin.
Pewnego dnia kobieta dostaje propozycję, aby poprowadzić pensjonat nad jeziorem Como.
Anna uznaje, że to jest świetna okazja, żeby zająć się pracą i zapomnieć o tym wszystkich złych rzeczach, który się wydarzyły. Czy uda się zapomnieć? 🤔
Oczywiście, że przyjmuje zaproszenie i wyjeżdża do Włoch. Ale czy to dobry pomysł? 🤔
Ania, będąc we Włoszech, poznaje Alessandro. Jest on mężczyzną bardzo przystojnym, przez co kobieta zaczyna trafić dla niego głowę. Czy to dobrze, czy źle? 🤔
Ten facet czasem sprawia wrażenie, że nie zależy mu na znajomości z kobietą. Dlaczego? 🤔 Czyżby coś ukrywał? 🤔
Pewnego dnia wszystko się zmienia. Ania poznaje sekret. Jaki? 🤔
Kiedy nadchodzi czas powrotu Ani do Polski, dowiaduje się o pewnych spraw z życia Alessandra. Jak zachowa się kobieta? 🤔 Postanowi wrócić czy jednak zostać? 🤔
Na te wszystkie pytania znajdziecie odpowiedzi jak sięgnięcie po książkę 📖.
"Czy oddanie serca przystojnemu Włochowi okaże się dobrą decyzją?"
Jak ja dawno nie czytałam nic z pióra Edyty. Książki tej autorki są takie życiowe, przez co wciągają od pierwszej strony.
Historia Ani od początku była smutna, biedna kobieta, ile musiała przejść w życiu. Ona bardzo zasługuje na szczęście czy będzie je miała? 🤔
Ta powieść jest dopracowana widać, że autorka włożyła w nią całe serce.
I ta okładka jest pasująca do treści.
Ja zawsze z niecierpliwością czekam na książki od Edyty.
Żal mi było Ani podczas czytania, ale takie jest życie.
PS Czekam na więcej takich historii.
Polecam Wam przeogromnie ❤️ ❤️
Gratuluję autorce i życzę dalszych sukcesów 📚
Bardzo dziękuję wydawnictwu za egzemplarz ❤️
Współpraca reklamowa, barterowa 🙂
Wydawnictwo: Marginesy
Data wydania: 2023-10-18
Patka96x
Trzy przyjaciółki, Wiktoria, Milena i Julka, wybierają się poszaleć po najmodniejszych warszawskich miejscówkach. Każda z nich ma problemy, o których dzisiaj...
Inez zawsze chciała być jak Carrie Bradshaw z serialu ,,Seks w wielkim mieście" - mieć szafę pełną markowych butów, świetną pracę i przystojnego faceta...