Okładka książki - Romans pod choinkę

Romans pod choinkę

Ray nie znosi Świąt Bożego Narodzenia. Nie znosi też swoich urodzin, które przypadają właśnie wtedy. Nie wierzy także w miłość. Kto jak kto, ale Ray Colton nigdy się nie zakocha! Liczy się tylko przelotna znajomość i kilka namiętnych chwil, a każda relacja nie ma prawa potrwać nawet do śniadania. Za to bardzo kocha Nowy Jork i właśnie tam wydarzy coś nieoczekiwanego.

Ray pozna Everly, kobietę tak inną niż wszystkie. Kobietę, która jest w Nowym Jorku zaledwie na chwilę i zniknie z jego życia.

Jednak... od tego momentu nic nie będzie takie jak dawniej.

"Romans pod choinkę" to druga książka wchodząca w skład świątecznej serii autorki. Pierwsza nosi tytuł "Świąteczne nieporozumienie" i nie miałam jeszcze okazji jej przeczytać. Teraz, jednego jestem pewna - z miłą chęcią nadrobię!

Do czegoś muszę Wam się przyznać - nie jestem fanką świąt i po książki świąteczne też raczej nie sięgam. Tak naprawdę, była to dla mnie chyba pierwsza taka świąteczna historia. I wiecie co? Katarzyna Bester kupiła mnie w całości!
Oczarowała swoim stylem, bohaterami, których wykreowała wprost znakomicie. Z zaciekawieniem czytałam barwne opisy Nowego Jorku i czułam, jakbym się tam przeniosła.

Przed Wami historia pełna ciepła, w której nie zabraknie miłosnych uniesień, a także wielu zabawnych momentów.
Na szczególną uwagę zasługuje ciotka naszego głównego bohatera. Cóż to za kobieta! Ciska zabawnymi tekstami niczym pociskami 😁

"Romans pod choinkę" to historia o rodzącym się uczuciu, ale też o tęsknocie. O pragnieniu. Aż w końcu - jest to historia o wielkiej miłości.

Gorąco polecam Wam właśnie tę książkę! Będziecie zachwyceni!

Informacje dodatkowe o Romans pod choinkę:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2021-10-13
Dodał/a opinię: blondeside

Tagi: Romans współczesny bóg

Zobacz opinie o książce Romans pod choinkę

Kup książkę Romans pod choinkę

Cztery cappuccino i Johnnie
Katarzyna Bester0
Okładka ksiązki - Cztery cappuccino i Johnnie

Dla tej piątki przyjaciół nie ma tematów tabu! Gaję, Olimpię, Patrycję, Kalinę i Szczepana połączyło nieoczekiwane spotkanie w Rzeszowie. Ich znajomość...

Chętnie przyjmę oświadczyny
Katarzyna Bester 0
Okładka ksiązki -  Chętnie przyjmę oświadczyny

Wyścig po miłość czas zacząć! Czy można się zakochać, gdy fundamentem związku są duże pieniądze? Mallory zadaje sobie to pytanie za każdym razem, gdy...