💖Jak ja czekałam na finał tej historii🥹
Zakończenie I tomu złamało moje serce,a kontynuacja okazała się jeszcze bardziej emocjonująca! „Rozdzieleni” tom2 to bezpośrednia kontynuacja I części i koniecznie trzeba ją znać,aby zrozumieć fabułę dziejącą się w tym tomie.
💖Od pierwszych stron historia chwyta za serca.Prawda okazuje się druzgocąca i wszystko to za sprawą bliskiej osoby.Jej siła walki opadła,by urzeczywistnić marzenia i uczucia zmieniają się w obojętność i zniszczenie zaufania💔
💖Emocje przelewają się w każdej stronie,kartce i rozdziale.Czuć nie tylko bolące serce,ale wiarę w lepsze jutro… Nie spodziewałam się takich zawrotnych zwrotów akcji oraz chwil,które wbijały szpilki w me serce.Łzy pojawiały się w oczach,gdy chęć naprawy szkody zamienia się w większy ból i ponowne zranienia!
💖Autorka nie zapomina o losach Anieli i jej dzieci.Rozdziały z ich perspektywy nakreśliły powody ich decyzji,spotkanie bratnich dusz a nawet zrozumieni,co w życiu jest ważne.Połączenie przeszłości z teraźniejszością jest świetnym posunięciem.Mogliśmy poczuć oddech historii rodziny oraz pamięć o niech i końcowych momentach życia Anieli.
💖Wplątanie do fabuły wątku o Tarnowskich Górach wraz z miejscami wartymi odwiedzenia zachęca do ich poznania.Mnie zachęciły i z pewnością będę chciała odwiedzić to miasto.
💖„Rozdzieleni” to wspaniała historia o przeciwnościach losu,nieplanowanym uczuciu,walce o nich,utraty zaufania oraz wzruszających momentach w gronie najbliższych.Powieść pokazuje,że zawsze trzeba walczyć o marzenia,nawet jak los rzuca kłody pod nogi.Nigdy nie poddawać się w walce o miłość i szczęście.
💖Czytajcie-będziecie zachwyceni💖
Data wydania: 2025-06-09
Barbara Dębska
Olga rujnuje wieczór panieński swojej siostry i omyłkowo zostaje obwołana lesbijką. Na drugi dzień przekonuje się, że to nie ona skupia uwagę wszystkich...
Blanka, córka miliardera, ucieka przed narzeczonym i nieoczekiwanie wpada w ręce bezwzględnego sadysty. Jej losy niespodziewanie splatają się z Adamem...