⭐Mogę śmiało napisać,ze każdy kolejny tom serii jest coraz lepszy!
Dalsze losy dziewczyn są nie mniej emocjonujace niż na samym początku.Wydawałoby się,że ustabilizowane życie będzie nudne.Niestety koleje życiowe bohaterek potrafią ponownie zaskoczyć!
Gorący romans?-Tego się nie spodziewałam…a niosące z tym niespodziewane zdarzenia przynoszą wiele ciekawych i zaskakujacych chwil z którymi trzeba się zmierzyć.
Dodatkowo nowa bohaterka Agata jest barwna postacią.Możemy poznać jej historię oraz decyzje,które podjęła po poznanej prawdzie.Przybiłabym jej piątkę za takie działanie,ponieważ życie ma się jedno i szkoda go marnować na nieodpowiednie osoby.Dzięki temu można rozpocząć nowy rozdział życia i poznać nowe osoby,które potrafią wesprzeć w kryzysowej sytuacji.
Powieść jest niezwykłą historia bohaterek,które zmagaja się problemami dnia codziennego.Jest też dowodem,że prawdziwa przyjaźń istnieje i warto mieć przy sobie prawdziwych przyjaciół.
Gorąco polecam Wam książkę
Przekonajcie się,że życia bywa zaskakujące w najmniej oczekiwanym momencie.
A ja już się cieszę,że ponownie spotkam się z bohaterkami w czwartej części serii
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2021-02-02
Barbara Dębska
Historia Marzeny, uzdolnionej młodej architekt, znanej w środowisku z bogactwa oraz idealnych rodzinnych relacji, pokazuje nam, do jakiego stopnia pozory...
Czasem trzeba porzucić wszystko, żeby odnaleźć drogę do własnego świata. Sprawdzone przyjaciółki, dobrze płatna praca i kochający facet – czy może...