Okładka książki - Saint

Saint

Saint to kolejny biker z serii Storm Riders MC.
Mężczyzna kocha związki bez zobowiązań z przyjemnościami w tle.Poznanie Hanzel w jego życiu a później w klubie pragnie jej pomóc.Nieokiełznane pożądanie sprawiają,że Saint roszczy sobie prawa do kobiety.Niestety kłopoty kochają członków klubu i tym razem wrogi klub przypomni o sobie…Czy pewna siebie Hanzel i Saint dadzą sobie szanse na wspólna przyszłość?

Z każda kolejnym tomem z tej serii coraz bardziej bikerzy zyskują w moich oczach.Jest szalenie,zabawnie i niebezpiecznie.Autorka dostarcza zawrotną akcję z zdarzeniami powodującymi wiele sytuacji w których ich życie jest zagrożone.
Hanzel jest pełna tajemnic i w związku z tym mamy możliwość odkrywania wielu tajemnic z jej życia.Powoduje to nutę niepewności w związku z łącząca ja wrogim klubem.

Powieść jest zachwycająca.Przenosi czytelnika w świat pełnych kłopotów bikerów i walkę ze złem.Dla nich liczy się rodzina i bracia dla których zrobi się wszystko.
Oprócz cudownej historii głównych bohaterów spotykamy poprzednich motocyklistów i ich kobiety,które potrafią nieźle dać w kość naszym bikerom.Dziewczyny zawsze trzymają się razem i w każdym momencie pomogą sobie i doradzą naszej Hanzel.Dzięki temu możemy przeczytać co u nich słuchać i jak radzą sobie ze swoimi facetami.To bardzo mi się podobało,ponieważ uwielbiam każdą postać z serii.Dlatego z całego serca zachęcam do poznania wszystkich członków Storm Riders Mc

Informacje dodatkowe o Saint:

Kup książkę Saint

Salvezza. Mika Renado
Anna Wolf0
Okładka ksiązki - Salvezza. Mika Renado

Miłość jest dokładnie tym, czego oboje nie mają. Tajemnice, brudne interesy i mafijne zagrywki są codziennością świata, w jakim przyszło żyć Carli Caruso...

Słodkie pragnienie
Anna Wolf0
Okładka ksiązki - Słodkie pragnienie

Nowa gorąca powieść Anny Wolf! Autorka Serca gangstera powraca z najnowszą powieścią. Susan i Hunter spotykają się po latach w San Diego. W szkole średniej...