Okładka książki - Secret

Secret

Tom 1 cyklu Love&Wine

W najnowszej powieści Nany Bekher pt. "Secret" wybierzecie się w podróż do urokliwego pensjonatu Love & Line z winnicą.

Callie traci pracę i rozstaje się z niewiernym chłopakiem. Niedawno straciła rodziców w wypadku samochodowym. Okazuje się, że czeka ją spotkanie ze starszym rodzeństwem w rodzinnym Redwood. Na miejscu dowiaduje się, że rodzice zostawili testament, w których zobowiązali ich do prowadzenia pensjonatu i winnicy przez rok czasu. Rodzeństwo musi wspólnie zarządzać majątkiem. Callie jako pierwsza zajmuje się rodzinną posiadłością. Dziewczyna rzuca się w wir obowiązków, by zapomnieć o Lennoxie.
Nieoczekiwanie w jej życiu pojawia się tajemniczy, bogaty i bardzo przystojny dupek, Lars McFadden. Mężczyzna na kilka tygodni wynajmuje pokój w Love & Line, a Callie coraz trudniej oprzeć się seksownemu Larsowi.
On robi wszystko, by złapać ją w swoją pułapkę i dokonać planu zemsty.
Jakie sekrety wyjdą na wierzch?
Co ukrywa Lars i czy skrzywdzi Callie?
Dlaczego pojawił się w życiu Callie?

Uwielbiam takie historie, gdzie akcja rozgrywa się w urzekających miejscach, a fabuła dostarcza mnóstwo emocji i owiewa nutką tajemniczości oraz pikanterii. Bohaterowie zapewnili mi niesamowitą rozrywkę. Nie nudziłam się ani przez chwilę. Callie to młoda i zadziorna dziewczyna, która stara się utrzeć nosa władczemu przystojniakowi.
Przewracałam kartkę za kartką, by rozgryźć tajemnice Larsa. Nie zabraknie tutaj intryg, sekretów oraz zmysłowych scen erotycznych. Autorka potrafi rozbudzić wyobraźnię czytelnika. Będzie bardzo tajemniczo i namiętnie.
Autorka idealnie buduje napięcie, a jej lekki styl pióra sprawia, że książkę czyta się w błyskawicznym tempie.
Czuję niedosyt i jestem ciekawa dalszych losów rodzeństwa Tumblerów.

Gorąco polecam!

Kup książkę Secret

Smak pożądania
Nana Bekher 0
Okładka ksiązki - Smak pożądania

Julia wyjechała z rodzinnego Szczecina do Irlandii studiować prawo. Teraz, gdy już kończy studia, marzy o zwiedzeniu wraz z przyjaciółkami Zielonej...

Jesteś moim pragnieniem. Holly
Nana Bekher0
Okładka ksiązki - Jesteś moim pragnieniem. Holly

Płomienny romans, słoneczne Bari, luksusowy dom mody Wyjazd do Włoch miał być dla Holly szansą na zrobienie kariery modelki. Na miejscu postanawia jednak...