💔„Sekret mojej córki” to emocjonalna,wzruszająca i życiowa powieść o tym, jak złe decyzje przeszłości prowadzą do niełatwego życia w codzienności i przyszłości. Każda jedna decyzja niesie ze sobą konsekwencje,które przyczyniają się do tego,że warto zastanowić się w chwili ich podjęcia,bo później może być za późno.
💔Greta jest kobietą,której losy łamią serce czytelnika.Niełatwe nastoletni czas,porzucenie córki,toksyczne małżeństwo,presja w pracy,a kończąc na chęci zmian i poznaniu córki zmagającej się z całym światem.Mamy obraz kobiety walczącej z przeciwnościami losu oraz nastolatki,której nikt nie rozumie i która sama rozwiązuje problemy-na swój sposób.
💔To powieść bardzo realistyczna ze względu na poruszany temat sztucznej inteligencji,rosnącymi problemami nastolatków i szukaniem przez nich drogi na skróty.Niezrozumienie ich przez społeczeństwa narasta w nich flustracje i samotność,a to doprowadza często do tragedii.
💔Historia poruszyła mnie połączeniem losów matki i córki,które walczyły z życiem,kłopotami i ludźmi wokół.Życie ich wyniszcza,choć nie są złymi osobami.Są zbyt ufne i przez to nie mają łatwo na codzień.Do ostatniej strony czytałam z nadzieją,że będzie lepiej,łatwiej i prościej. Życie pokazuje,że nie zawsze można uciec przed przebaczeniem.
💔Książka uczy,przestrzega i wielokrotnie łamie serce.Pochłonięcie ją natychmiast,bo ciężko ją odłożyć.Czytajcie-naprawdę warto!
Wydawnictwo: Filia
Data wydania: 2025-08-27
Barbara Dębska
WYCOFAJ SIĘ, PÓKI MASZ CZAS. ZOSTAŃ, A WCHŁONIE CIĘ LAS. Mieszkańcami wsi Runowo położonej w sąsiedztwie Puszczy Gorzowskiej wstrząsa zaginięcie Artura...
38-letnia Clarice wiedzie życie, o którym zawsze marzyła: ma kochającego męża Federico, duży dom i pracę, która sprawia jej satysfakcję. Spełnia się też...