Czy wiedzieliście, że seksoholizm to nałóg? Myślę, że każdy o tym wiedział, ale czy zdawaliście sobie sprawę, jak poważnym jest zaburzeniem? Ja do tej pory odbierałam to trochę w prześmiewczy sposób i nie traktowałam tego zbyt poważnie, za nim nie przeczytałam tej książki.
🍆
Powiem jedno, że po tej książce inaczej spojrzyjcie na seks, a to w taki sposób, że przez najbliższy rok nawet o nim nie pomyślicie😁 Szczerze to jest książka, która obrzydzi Wam jakikolwiek kontakt fizyczny z drugą osobą. Pomimo moich odczuć, to książkę czytało mi się świetnie. Napisana konkretnie, ciekawie i prostym językiem. Akurat to nie jest moje pierwsze spotkanie z autorem, miałam przyjemność czytać jego powieści fakt, że totalnie o innej tematyce i jak zobaczyłam, że spod jego ręki wychodzą "Seksoholicy" to wiedziałam, że muszę ją mieć. @wiktor.krajewski bardzo dobra robota💪
🍆
Rozmowy przeprowadzone przez autora z osobami uzależnionymi, otwierają oczy na świat widziany oczami seksoholika. Ich życie jest podporządkowane jedynie pragnieniu zaspokojenia swojego popędu i żądzy, która nie mija, a ciągle potęguje. Ludzi uzależnieni są tak zawładnięci tym nałogiem, że nie są w stanie prowadzić normalnego życia, pracować, a o tworzeniu rodziny to kompletnie nie ma mowy.
🍆
Myślimy sobie, że co to niby za choroba ten seksoholizm, ot niektórzy widocznie potrzebują więcej seksu, mocniejszych wrażeń, częściej o nim myślą niż przeciętny człowiek. W rzeczywistości to wygląda o wiele inaczej i poważniej. Niektóre historie były wręcz obrzydliwe i odpychające, nawet nie wyobrażałam sobie do czego, są zdolni ludzie na "głodzie seksualnym". Podam Wam kilka przykładów dla wyobrażenia sobie, z czym Ci ludzie muszą się zmagać i taki przedsmak tego, co Was czeka w trakcie czytania:
🍆 chłopak, który uprawia seks tylko w dresie i kaloszach i to muszą być ubłocone, bo inaczej nie dojdzie;
🍆 orgie u młodego księdza wraz z przyjmowaniem komunii (nawet nie pytajcie, w jaki sposób on je podaje);
🍆 przypadek konduktora, który miał wielką potrzebę zrobić sobie dobrze, przy śpiącej kobiecie, a na koniec spuścił się na nią. Co się z nim stało, dowiecie się czytając "Seksoholicy"✌
Polecam bardzo gorąco🔥
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2021-03-09
Kategoria: Biografie, wspomnienia, listy
Klaudia Hańczuk
Godzina ,,W" zmieniła nie tylko życie tych, którzy 1 sierpnia 1944 roku podjęli nierówną walkę z hitlerowskim okupantem, wychodząc na ulice Warszawy...
SZCZERY I BEZPRUDERYJNY WYWIAD Z NAJSTARSZĄ POLSKĄ DRAG QUEEN ,,Gdybym się bał, nie doświadczyłbym tylu cudownych chwil, które będę pamiętać do...