Okładka książki - Seria z Rupertem Ogrodnikiem. Tom 2. Śladami zatartych wspomnień

Seria z Rupertem Ogrodnikiem. Tom 2. Śladami zatartych wspomnień

Tom 2 cyklu Rupert Ogrodnik

Zatarte wspomnienia odżywają na nowo.

Powracają, by zburzyć prawdę zasłyszaną od lat.

Świat Ruperta pogrąża się w chaosie.

Bo co by było, gdyby prawdą okazało się jednak coś innego?

Czy jeden zapis może spowodować lawinę nieoczekiwanych zdarzeń?

Kiedy przez całe życie układasz sobie przeszłość, zaczynasz ją w końcu akceptować i próbujesz żyć teraźniejszością. Wtedy jak grom z jasnego nieba spada na ciebie informacja, która zmienia bieg historii. Twojej historii.

Przed takim faktem zostaje postawiony Rupert. On już ze wszystkim się pogodził. Zrozumiał. Nauczył się żyć.

I właśnie wtedy znajduje spowiedź człowieka. Ukrytą głęboko, napisaną dawno temu...

Nadawca tego starego listu wyznał, że zabił rodziców Ruperta, bo zasłużyli na śmierć.

Rupert wyrusza na poszukiwakie prawdy. Sięga głęboko wstecz. Próbuje odnaleźć we własnej niepamięci skrawki własnej historii.

Tymczasem jego córka Roksana nie próżnuje.

Rupert nie będzie miał łatwego zadania. Czy uda mu się poznać prawdę?

Autorka podrzuca nam w tej historii dużo smaczków. Bo wiadomo, że kiedy przeszłość miesza się z teraźniejszością to zawsze się namiesza.

Polecam serdecznie @anatomia_emocji

Informacje dodatkowe o Seria z Rupertem Ogrodnikiem. Tom 2. Śladami zatartych wspomnień:

Wydawnictwo: Zwierciadło
Data wydania: 2025-08-27
Dodał/a opinię: anatomiaemocji

Tagi: Thrillery i suspens Thrillery psychologiczne

Zobacz opinie o książce Seria z Rupertem Ogrodnikiem. Tom 2. Śladami zatartych wspomnień

Kup książkę Seria z Rupertem Ogrodnikiem. Tom 2. Śladami zatartych wspomnień

W otchłani
Katarzyna Wolwowicz0
Okładka ksiązki - W otchłani

Weronika zakochuje się bez pamięci w starszym od siebie onkologu dziecięcym Dawidzie. Para błyskawicznie decyduje się na ślub. Dziewczyna jest przeszczęśliwa...

Zastępcza
Katarzyna Wolwowicz0
Okładka ksiązki - Zastępcza

Jagoda Zdrojewska wiedzie cudowne życie. Jest piękna, zamożna, a jej mąż to znany neurochirurg. Gdyby tego było mało, kobieta ma pracę marzeń. Odwiedza...