Sidecar Crush
Tajemnicze Miasteczko
Tom 2.
Leah Mae Larkin była modelką u progu kariery. Miała narzeczonego, który był też jej agentem. Jednak kobieta nie miała takiego szczęścia, jak sądziła. Pewnego dnia coś poszło nie tak i jej kariera legła w gruzach. I właśnie wtedy dziewczyna postanowiła wrócić do rodzinnego miasta. Kobieta chce odpocząć i zapomnieć o skandalu. Leah ma też swojego przyjaciela z dzieciństwa, z którym zawsze się dobrze rozumiała a jest nim Jameson Bodin.
Jameson bardzo się zmienił, wyrósł na mężczyznę. Panna Mae fascynowała go od dawna, ale nie chciał jej o tym mówić, żeby nie niszczyć jej szczęścia. Czy kiedyś jej o tym powie? 🤔
Pewnego dnia Jameson i Leah spotkali się, żeby powspominać stare dzieje i znowu szczerze się pośmiać. Czy to był dobry pomysł? 🤔 Czy przez powód do miasteczka Bootleg Springs może wrócić jej sentyment do przeszłości? 🤔 Leah Mae zrozumiała, że musi zmienić wszystko, całe życie. Ale czy to dobry pomysł? 🤔 Czy przyjaciel może być dobrym kandydatem na faceta? 🤔
Kim dla niej może być przyjaciel z dzieciństwa? 🤔
Na te pytania znajdziecie odpowiedzi jak sięgnięcie po książkę.
Dziś zacznę siebie od tego, że ta książka to drugi tom serii "Tajemnicze Miasteczko ". Jest ona o innych bohaterach niż poprzednia książka. Więc śmiało każdy może czytać, od którego tomu chce, bo są ich aż trzy.
Moją uwagę przykuła okładka, jest bardzo ładna.
Cała historia, którą opisują nam autorki, była bardzo dobra. Wciągnęła mnie, wywołała u mnie smutek, ale też radość.
Na sam koniec nasuwa mi się pytanie. Czy istnieje przyjaźń damsko - męska, czy raczej nie? 🤔
Czekam na Wasze odprowadzi 😊
Powiem Wam tę historię.
Bardzo dziękuję wydawnictwu za egzemplarz ❤️.
Współpraca reklamowa, barterowa 🙂
Data wydania: 2023-08-09
Patka96x
Tylko jedna kobieta mogła mnie uwolnić. Ale prędzej bym się podpalił niż poprosił o cokolwiek Sloane Walton. Lucian Rollins jest pełnym determinacji...
Trudne lato wreszcie dobiegło końca. Riley Thorn sądziła, że jej kłopoty również. Dopiero co wraz ze swoim chłopakiem Nickiem wprowadziła się do domu,...