Okładka książki - Silent Passion

Silent Passion

🖤„Silent PASSION” to emocjonująca historia bohaterów,która zrodzona została w najbardziej nieodpowiednim momencie.Z dala od cywilizacji zaczynają dostrzegać swój pokręcony i brutalny świat w którym żyli. Przekonują się,że żyli dla innych a nie dla siebie.

🖤Rozgrywki mafijne są tłem tej opowieści,ponieważ głównym aspektem jest relacja naszych bohaterów. Skazani na siebie zaczynają odkrywać swoje prawdziwe oblicze. Oblicze,które skrywali głęboko w sobie i bolesną prawdę o życiu w świecie pozbawionym sumienia.
🖤Powieść nie tylko zaskakuje zmiennością i dynamicznością wydarzeń,decyzjami bohaterów, ale także następującymi zdarzeniami. Odkrywana prawda i chęć ochrony są początkiem narażania własnego życia,a wtedy nikt nie pozostanie bez szwanku.Ucieczka jest marzeniem,lecz mafia nie zapomina o sobie łatwo.

🖤„Silent PASSION” to świetny debiut autorki,która porywa swoją dynamiczną akcją oraz ciekawymi bohaterami potrafiącymi walczyć i wreszcie nie pozwolić sobą manipulować.Efektem tego są narastające kłopoty i walka o przetrwanie.To daje mnóstwa wrażeń i chwil przyspieszających szybsze bicie serca.
🖤Czytajcie-polecam👌

Informacje dodatkowe o Silent Passion: