Okładka książki - Sisters. Podobieństwo rodzinne + Instrukcja obsługi

Sisters. Podobieństwo rodzinne + Instrukcja obsługi

Pierwszy tom opowieści o dwóch siostrach, które przeżywają fajne przygody, dokuczają sobie nawzajem, ale gdy trzeba jedna za drugą stanie murem. Na każdej stronie jest krótka przygoda, dzięki temu dziecko może sobie czytać komiks na kilkanaście rat.

W nasze ręce trafiło wznowienie komiksu sisters, jednak nie jest takie samo jak wcześniej. Czym się różni? Tym razem poza historyjkami o siostrach mamy również instrukcję obsługi siostry. Poradnik jest naprawdę fajny, ciekawy, a jednocześnie zabawny.

Sporą zaletą jest fakt, że przygód w komiksie jest wiele, a każdy na osobnej stronie. Takie rozwiązanie jest nie tylko ciekawe, ale również praktyczne. Komiks śmiało, można czytać na raty, nie gubiąc wątku.

Ilustracje ciekawe, kolorowe, przyciągają wzrok i zachęcają do poznania treści.

Tekst jest ciekawy, wciągający i zrozumiały, a to sprawia, że komiks czyta się szybko i z wielką przyjemnością.

Według nas zarówno historyjki, jak i poradnik są ciekawe i z przyjemnością polecamy.

Recenzja pojawiła się również na moim blogu - Mama, żona - KOBIETA

Zobacz opinie o książce Sisters. Podobieństwo rodzinne + Instrukcja obsługi

Kup książkę Sisters. Podobieństwo rodzinne + Instrukcja obsługi

Angry Birds. Hatchlings. Zabawne przygody z naklejkami
Okładka ksiązki - Angry Birds. Hatchlings. Zabawne przygody z naklejkami

Nadszedł czas wspaniałej zabawy i naklejkowego szaleństwa! Będzie wesoło i niezwykle słodko. Puszyste pisklęta tylko czekają, aby wreszcie spłatać komuś...

Samuraj i Stich. Tom 1
Okładka ksiązki - Samuraj i Stich. Tom 1

Manga o niebieskim przybyszu z kosmosu, znanym z filmu animowanego Lilo i Stich . Pewnego dnia z wielkim hukiem i trzaskiem spada z nieba statek kosmiczny...