Okładka książki - Skradziona tożsamość. Spadkobierca

Skradziona tożsamość. Spadkobierca

🇯🇵Ależ to była wciągająca i pełna emocji historii!Jestem pod ogromnym wrażeniem i muszę przyznać,że zdecydowanie była dla mnie zbyt krótka.

🇯🇵Otrzymujemy genialną intrygę w podmianę za siostrę bliźniaczkę,która powoduje niezliczoną ilość zdarzeń z życia Mili oraz związanego z tym stresu,niepewności i obawy o swoje życie.To „wejście” do świata Yakuzy będącej bezwzględną japońską mafią z zasadami,protokołami oraz dziedziczeniem-mającym przedłużyć ród.Nikt nie może przeciwstawić się nakazowi,ponieważ czeka go gniew bossa.

🇯🇵W tej historii elementy zaskoczenia są na każdym kroku.To za sprawą poznania życia idealnej-nieidealnej siostry,będące niegrzeczne i pozbawione reguł.Mili poznaje inne życie,które jest przepełnione przyjemnością i doznaniami trudnymi do okiełznania.

🇯🇵Zasady yakuzy,kar i bezwzględnego posłuszeństwa wzbudziło we mnie ogromne emocje.Shinji i jego zachowania nieraz powodowały ciarki na skórze.To mężczyzna nie uznający sprzeciwu i to z jednej strony mi się podobało.Potrafił pokazać to,czego chce i to,na czym mu zależy!

🇯🇵 „Skradziona tożsamość” to nie tylko wyśmienity romans z gorącymi scenami,ale także wybitny romans mafijny z spadkobiercą szukającym prawdziwego uczucia
🇯🇵Musicie to przeczytać.Będziecie zachwyceni!!!

P O L E C A M

Kup książkę Skradziona tożsamość. Spadkobierca

Pasierbica gangstera. Tom 2. Vendetta
Monika Magoska-Suchar0
Okładka ksiązki - Pasierbica gangstera. Tom 2. Vendetta

Tacy jak on nigdy nie rezygnują. Taka miłość zdarza się raz na milion. Chiara zapłaciła wysoką cenę za uczucie, którym zapałała do niebezpiecznego gangstera...

Symfonia zmysłów (Tom 3). Maestro
Monika Magoska-Suchar0
Okładka ksiązki - Symfonia zmysłów (Tom 3). Maestro

Dla zakazanego romansu z profesorem zaryzykowała wszystko. Czy było warto? Może się wydawać, że Stella popełniła największy błąd życia, a jej zaufanie...