Okładka książki - Skrytozaur

Skrytozaur

Lubisz przyjęcia, głośną muzykę, i towarzystwo wielu osób? 🎶👋🏻👱🏼 🧑🏼🦱
Czy może zawsze szukasz spokojnych miejsc zdała od hałasu i mnóstwa ludzi? 👀🌷

Skryta lubiła spokój. Potrafiła czerpać radość z oglądania małych żuczków i dobrze czuła się w swoim towarzystwie. 🦕
Jej rodzina natomiast lubiła żyć z hałasem, mama grała na bębnach a tata głośno śpiewał. 🎶

Pewnego dnia rodzice Skrytej postanawiają zorganizować wielkie przyjęcie, na które zapraszają wszystkich sąsiadów i krewnych.
Małej dinozaużycy nie podoba się ten pomysł. Stresuje ją tłum gości i głośne przyjęcie. Pragnie schować się w jakiś kąt i uciec od wielkiego tłumu. 🐾

Swoje bezpieczne miejsce znajduje pod stołem, pod biesiadującymi gośćmi. 🦕

Czy Skryta odważy się wyjść i dołączyć do wspólnej zabawy ze znajomymi?

A może ktoś doda jej otuchy i sprawi, że mała Skryta nabierze odwagi i dołączy do rodziny i przyjaciół?

„Ogromny tłum czasami każdego onieśmiela, a łatwiej się ośmielić, gdy ma się przyjaciela”

Ten piękny picturebook to zabawna i dodająca otuchy powieść o pokonywaniu nieśmiałości.

Informacje dodatkowe o Skrytozaur:

Kup książkę Skrytozaur

Przytulozaur
Rachel Bright0
Okładka ksiązki - Przytulozaur

Piękny i wzruszający picturebook, który pomoże maluchom nauczyć się, jak ważne jest bycie życzliwym dla innych. Idealna książka dla każdego Przytulozaura...

Wielbłąd, który marudził
Rachel Bright0
Okładka ksiązki - Wielbłąd, który marudził

Na pustyni wstaje nowy dzień. Stado wielbłądów wyrusza na poszukiwanie oazy, by się napić i pobawić. Mały wielbłąd obudził się w złym humorze. Nie ma siły...