🎸Z każdym kolejną historią autorka pozytywnie mnie zaskakuje i tym razem sprawiła,że nie mogłam oderwać się od czytania,nie skończywszy ją w całości.
🎸Przenosimy się do świata muzyków,którzy są na początku sławy osiągających już oszałamiający sukces.Poznajemy zza kulis prawdziwą twarz każdego z członków zespołu.Było to niesamowite,ponieważ autorka wplotła do fabuły ich zabawne zachowanie,co bardzo mi się podobało.
🎸Na pierwszym planie mamy postać Faith określana kłamczuchą,ponieważ oszukuje innych,nie pokazując prawdziwej twarzy.Dzięki zbiegu przypadku poznaje swojego idola z Tiktoka a później totalnie przepada.Odkrywamy jej marzenia,pragnienia oraz chęć życia na nowo,pozostawiając niezamkniętą przeszłość.Jednak ona bardzo szybko powraca i wtedy niebezpieczeństwo czyha tuż za rogiem.
Sławny Gunner to postać mająca przeszłość,która ciągle przypomina o sobie.Ten efekt powodował zawrotne zwroty akcji powodujące niepewność oraz niezrozumienie.
🎸Historia pokazuje miłość do muzyki,walkę o swoje marzenia,chęć zamknięcia swojej przeszłości oraz ogromną siłę do zawalczenia o siebie,by przezwyciężyć swoje lęki.Skomplikowana Faith i nawrócony rockowy badboy gwarantuje niezliczoną ilość emocji powodujące szybsze bicie serce.
🎸 Nie przechodźcie obojętnie obok tej książki.Warto poznać bohaterów i ich losy od których ciężko się oderwać.
P O L E C A M
Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2024-05-15
Barbara Dębska
Zanim prawda wyjdzie na jaw Traumatyczne doświadczenia z przeszłości potrafią zepsuć nawet najlepiej zapowiadający się związek. Gdy pojawiają się zazdrość...
Czy miłość i namiętność zwyciężą mrok? Ona - ambitna redaktorka magazynu lifestyle'owego, on - bohater, który każdego dnia staje oko w oko z niebezpiecznym...