Kto z Was nie lubi Świąt? Okazuje się, że takie osoby istnieją, m. in. główna bohaterka książki "Spełnione życzenie".
Kaja wychowywała się w domu dziecka. Zawsze na święta miała tylko jedno życzenie, żeby ktoś ją stamtąd zabrał i pokochał.
Życie Kai zmienia się diametralnie kiedy dostaje pracę w dworku państwa Czarneckich. Zostaje opiekunką pani Jadwigi, która strasznie grymasi i na wszystko narzeka. Szef Kai, pan Marian, stawia dziewczynie warunek, pod żadnym względem nie może zbliżać się do jego syna Daniela. Czy życie Kai odmieni się i uwierzy w magię świąt?
Książka pokazuje, że marzenia się spełniają, a raz wypowiedziane życzenie może stać się realne.
Bardzo podobała mi się fabuła. Przepiękna okładka, świetni bohaterowie, czego chcieć więcej. Polecam 👌
Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2020-10-28
monikaswiatek
Otwórz serce w grudniu i spełnij marzenia! Eliza marzy o karierze w modelingu. Dziewczyna nosi większy rozmiar niż jej koleżanki po fachu, jednak nie...
Dwie dziewczyny. Dwa różne światy. Jeden szalony pomysł. Tylko na chwilę. Tylko dla zabawy. Czy coś mogłoby pójść nie tak? Wszystko. Harper mieszka z rodzicami...
„Cały czas wmawiała sobie, że tylko tak to zapamiętałam. Że idealizuje jego osobę i przesadzam z wrażeniem jakie na mnie robił. Teraz wiedziałam, że to nieprawda. Moje ciało szczypało od adrenaliny spowodowanej jego bliskością, a przecież nawet mnie nie dotykał.”