Okładka książki - Śpiewaczka

Śpiewaczka

"Śpiewaczka" jest debiutem literackim Macieja Klimarczyka. I oby więcej takich debiutów, takie książki chce się czytać!

Tytułową śpiewaczką jest Eliza Kantecka, gwiazda bydgoskiej opery. Eliza jest również morderczynią. Z zimną krwią zabija Witolda Krugera, zaprzyjaźnionego właściciela antykwariatu. Co nią kierowało? Jaki miała motyw?
Kobieta nie przyznaje się do winy, wręcz przeciwnie, robi co w jej mocy aby wszyscy uwierzyli w jej niewinność.

Bardzo lubię sięgać po debiuty, więc historii opisanej przez Macieja Klimarczyka nie mogłam sobie odmówić. Autor stworzył thriller psychologiczny o niebanalnej fabule, pełen mrocznych sekretów i manipulacji. Fantastycznie wykreowani główna bohaterka, jej portret psychologiczny wywarł na mnie ogromne wrażenie. Genialnie poprowadzone wątki psychologiczno- kryminalne sprawiają, że książkę czyta się błyskawicznie. Autorowi należą się ogromne brawa za wiedzę z tego zakresu.
Nie mam do czego się przyczepić więc pozostaje mi jedynie zachęcić Was do lektury.

Informacje dodatkowe o Śpiewaczka:

Kup książkę Śpiewaczka

Prokuratorka
Maciej Klimarczyk0
Okładka ksiązki - Prokuratorka

Kiedy władza staje się obsesją, moralność schodzi na dalszy plan. Mroczny thriller psychologiczny, który odsłania mechanizmy politycznych manipulacji...

Śpiewaczka
Maciej Klimarczyk0
Okładka ksiązki - Śpiewaczka

Artystka, dla której zbrodnia stała się kolejną sceną. Zabiła. Teraz stara się uniknąć kary. Kto rozwikła sprawę śpiewaczki? Thriller...