Kobieta, która nie chce być tylko bezwolną lalką. Mężczyzna, dla którego najważniejsze jest dobro jego rodziny. Namiętność, która nigdy nie powinna się pojawić.
Vivira to bratanica capo hiszpańskiej mafii. Dziewczyna od zawsze wiedziała, że wyjdzie za mąż z obowiązku, a nie z miłości. Nie przypuszczała jednak, że przyjdzie jej poślubić Khalo Rossi, brata szefa argentyńskiej Eclipse. A już na pewno nie przypuszczała jak będzie wyglądać jej nowe życie w Buenos Aires i jak duż rolę odegra w nim Tavio - jej szwagier. Aranżowane małżeństwo, które ma połączyć dwie mafie, staje się dla obu stron początkiem katastrofy. Zadziorna piękność, będąca zabezpieczeniem zawartej umowy, niepostrzeżenie zmienia dotychczasowe życie w walce żywiołów.
Jest to książka, w której nie brakuje zwrotów akcji, niespodziewanych sytuacji, momentów zaskoczenia, chwil grozy i strachu, ale także ogromnego pożądania i ognistej namiętności.
Już od pierwszych stron polubiłam Vivirę. Lubię bohaterki z pazurem i silnym charakterem. Khalo nieziemsko mnie denerwował. Dopiero pod koniec książki zyskał trochę mojej sympatii. Tavio z kolei od samego początku mnie zainteresował. Wzbudził moją sympatię i zaufanie i jak się okazało, nie pomyliłam się co do niego.
Naprawdę fajny i przyjemny styl i lekki język sprawiają, że książkę czyta się bardzo szybko. Jest to wciągająca historia, od której ciężko było mi się oderwać. Zdecydowanie nie jest to banalna i szablonowa historia. Mi się ona bardzo podobała i już czekam na dalsze części. Na pewno z przyjemnością je przeczytam.
Jeśli lubicie romanse mafijne to ta książka na pewno się wam spodoba. Ja gorąco polecam. 🖤
Dziękuję Wydawnictwu Amare za egzemplarz. ❤️
Wydawnictwo: Amare
Data wydania: 2023-04-19
zaczytanaEdyta
"Ryzykowna rodzina” to trzecia część serii: „Zakochanii w mafii”. Zeila nareszcie stworzyła własną rodzinę. Miała niesamowitego narzeczonego...
Raul jako jedyny syn wysoko postawionego mafioza był przekonany, że zawsze będzie mieć z górki. Imprezy, władza, kobiety. Niestety jego ojciec zadarł z...