Jest to kolejna część serii "Storm Riders MC".
Summer to kobieta z bolesną przeszłością. Samotna matka 4-letniego chłopca. Po utracie pracy musiała szukać wsparcia u kuzynki - Connie. Niespodziewanie, już na samym początku pobytu u niej, Summer musi zmierzyć się z przeszłością w postaci ojca swojego dziecka, z którym nie miała żadnego kontaktu od 5 lat.
Storm to prezes klubu motocyklowego. Silny, stanowczy i pewny siebie mężczyzna, który podobnie jak jego klubowi bracia, preferuje życie bez zobowiązań i szybkie numerki z przelotnymi kobietami.
Przypadkowe spotkanie tej dwójki przybrało nieoczekiwany obrót. Storm, czując się oszukanym, nie chce znać i widzieć Summer. Kobieta z kolei za wszelką cenę chce ukryć przed nim swój sekret.
Czy summer zdoła ukryć synka? Czy Storm odkryje prawdę? Jak mężczyzna zareaguje na bliską relację swojej byłej dziewczyny z innym bikerem? Jak ułoży się życie Summer i Storma?
Słowne przepychanki, kłótnie, robienie sobie na złość. Strach, niepewność, obawa. Próba zatajenia prawdy. Uczucie, które mimo ran i upływu lat, nie wygasło. Odpowiedzialność za swoje czyny. Wybaczenie, druga szansa, nowy początek. Bardzo dużo naprawdę gorących scen, które czytałam z dużą przyjemnością.
Ponownie poznajemy naprawdę fajnie wykreowanych bohaterów. Mężczyzna, samiec alfa, który słynie z dominacji, zmienia się, gdy na jego drodze staje kobieta, które umie zawładnąć jego sercem. Kobieta, która pokazuje pazury i nie daje się stłamsić.
Każda kolejna część tej serii coraz bardziej mi się podoba i odnoszę wrażenie, że coraz więcej się w nich dzieje. Naprawdę polubiłam świat silnych bikerów. Podoba mi się ich z pozoru szorstki tryb bycia. Obowiązki, imprezy, dziwki. Do momentu, aż na ich drodze staje odpowiednia kobieta, która potrafi ustawić ich do pionu.
Książka napisana jest standardowo naprawdę przyjemnym stylem i czyta się ją lekko i szybko. Jest też mocno wciągająca.
Po takie książki sięgam z ogromną chęcią. Szczerze polecam ją przeczytać.
Dziękuję Wydawnictwu Muza za egzemplarz :)
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2021-11-24
zaczytanaEdyta
Ghost należy do Storm Riders MC. Dla bikera Klub od zawsze jest na pierwszym miejscu, jednak między sprawy zawodowe i klubowe wchodzą jeszcze prywatne:...
Rose i Jason są sąsiadami, ale nie jest to dla nich powodem do radości. Wręcz przeciwnie: jeśli można powiedzieć, że cokolwiek ich łączy, to tylko wzajemna...