Okładka książki - Student 19

Autor: Radosław Stopka

Premiera: 24.01.2024

Wydawnictwo: Magia Słów

#współpracareklamowa

Witek Pająk to dziewiętnastoletni nieśmiały chłopak. Wyjeżdża na studia na Politechnikę Szczecińską. W nowym mieście wszystko miało być inne, nowe. Tam jego życie zaczyna obracać się wokół imprez i oczywiście kobiet. Marzy mu się poznać jakąś fajną dziewczynę. Postanawia założyć konto na portalu randkowym. Zaczyna tam poznawać atrakcyjne dziewczyny. Ale kiedy poznaje piękną i tajemniczą Karinę zaczyna widzieć świat przez różowe okulary i wpada w miłosny wir. Czy ze znajomości z Kariną wyniknie coś więcej?

"Student 19" to debiutancka powieści autora która ma dziś swoją premierę. Serdeczne gratulacje dla autora z okazji premiery książki 🎉🍾👏. Życzę kolejnych sukcesów 🍀🥰

Jestem pod ogromnym wrażeniem tej historii.

Bardzo przyjemnie spędziłam czas z tą książką.

Autor pokazuje nam życie codzienne studentów i jak radzą sobie z trudnościami jakie napotykają na swojej drodze. Fabuła książki bardzo wciągająca i nie sposób się od niej oderwać. Bohaterowie są świetnie wykreowani. Styl autora bardzo przypadł mi do gustu i nie mogę się doczekać drugiej części 🥰 Gorąco polecam 🔥🥰

Informacje dodatkowe o Student 19:

Kup książkę Student 19

Student 19. Tom II
Radosław Stopka 0
Okładka ksiązki - Student 19. Tom II

Poznaj dalsze losy Witka Pająka. Wiosna jest czasem miłości. W drugim semestrze studiów Witek kontynuuje poszukiwania swojego szczęścia. Jego losy ponownie...