🔷Lubicie debiuty?Jeśli tak,to koniecznie sięgnijcie po „Sugar high”💙
🔷Autorka zabiera czytelnika do przepięknego Paryża i Polski z której bohaterka ucieka,aby zamknąć przeszłość z wspomnieniami powodujące łzy.Na domiar złego pojawiający się stalker stał się powodem niezrozumienia,zazdrości i wydarzeń mających swe konsekwencje.
🔷Wielowątkowość fabuły wraz z postaciami drugoplanowymi powodują ogromne zainteresowanie czytaną lekturę.
A to nie wszystko!
Dodając do tego miłość „inaczej” bądź odkrywane tajemnic przeszłości wnoszą wiele trudnych i zaskakujących momentów.Oczekiwałam chwili ujawnienia twarzy stalkera-i ona jest wielkim szokiem.Tego nikt by się nie spodziewał!
🔷Postać Emilii potrafiła namieszać z niezrozumiałym jej zachowania.Dopiero poznanie ważnych chwil z jej życia jest zrozumienia i trzymania kciuki za znalezienia upragnionego szczęścia.
Aleksy to chłopak zagadka.I jego odkrywanie wzbudza masę emocji.
🔷Historia jest nieszablonową opowieścią o dziewczynie z niezamkniętym rozdziałem przeszłości oraz radzeniem sobie z konsekwencjami przeszłości,która powraca.Czyta się ją rewelacyjnie,bo raz jesteśmy we Francji a za moment w Polsce.Dzieki temu jest ciekawiej i nieprzewidywalnie.
🔷Jest to debiut warty przeczytania.
Ogromnie polecam i już czekam na kolejne historie autorki
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2024-06-27
Barbara Dębska
Po śmierci ojca dwudziestoczteroletnia Maxine Spencer opiekuje się pogrążoną w apatii matką i młodszym rodzeństwem. Dziewczyna angażuje się w nową pracę...