Okładka książki - Szalone lato w Olszowym Jarze

Szalone lato w Olszowym Jarze

W Olszowym Jarze zawitało lato, które pobudza nas swoimi zmysłami. Jednak nie dla wszystkich będzie to czas sielanki i spokoju.

Weronika martwi się o swoją firmę. Brak zleceń spędza jej sen z powiek. Małgosia i Krystian, którzy zamieszkali w Olszowym Jarze tęsknią za bieganiną i urokami miasta. Czy sielankowy klimat zatrzyma ich na dłużej? Lidka przyjeżdżając do Olszowego Jaru z pewnością nie podejrzewała, że zakocha się w chłopaku, który jak każdy twierdzi „nie jest dla niej”. Do tego dziewczyna rozwija swoją dziennikarską pasję i pomaga w opiece nad swoją chrześnicą.

Bohaterowie pomimo swoich trosk i zmartwień zawsze mogą na siebie liczyć. Wsparcie i pomoc najbliższych jest nieocenione.

Podczas lektury nie zabraknie chwil wzruszeń, jak również nieraz na naszej twarzy zagości uśmiech.

Autorka sprawiła, że chciałoby się przenieść do Olszowego Jaru i poznać osobiście każdego bohatera.

Koniecznie przeczytajcie poprzednie części. Z pewnością polubicie wszystkie postaci, a nawet się z nimi zaprzyjaźnicie.

Na duży plus oceniam okładkę, która przyciąga wzrok.

Polecam.

Kup książkę Szalone lato w Olszowym Jarze

Niebieski ogród
Joanna Tekieli0
Okładka ksiązki - Niebieski ogród

BAŚNIOWA OPOWIEŚĆ, W KTÓREJ OŻYWAJĄ DAWNE UCZUCIA I WYCHODZĄ NA JAW SEKRETY Z PRZESZŁOŚCI W niewielkim i cichym miasteczku czas wydaje się stać w miejscu...

Marzenia na rozdrożu
Joanna Tekieli0
Okładka ksiązki - Marzenia na rozdrożu

Na wojnie trzeba żyć szybko i cieszyć się, kiedy trafia się szansa na choć odrobinę szczęścia, bo nie wiadomo, kiedy znów się nadarzy taka okazja. Helena...