Okładka książki - Sześć snów Laury Szuster

Sześć snów Laury Szuster

SZEŚĆ SNÓW LAURY SZUSTER to nieszablonowy thriller, który zabierze was w nieźle pokręcony świat, gdzie jawa miesza się ze snem, a sen z jawą.

O wow. Ta książka to petarda 💥. Niesztampowa, z zagmatwaną fabułą, która ani na moment nie pozwala się odłożyć i z motywem podróży w czasie - czysty obłęd 🤯.

Muszę przyznać, że na początku trochę obawiałam się tego motywu, ale jak zaczęłam czytać, tak wciągnęłam się bez reszty 🔥. Autor stworzył rewelacyjnie skonstruowaną fabułę, niezwykle wyrazistych i w dodatku prawdziwych bohaterów oraz zaserwował intrygujące plot twist w fabule. Z zapartych tchem śledziłam rozwój wydarzeń, zastanawiając, jak to się skończy. Zakończenie przypadło mi do gustu i w pełni mnie usatysfakcjonowało.

Powieść nieco przypominała mi film EFEKT MOTYLA, więc jeśli go oglądaliście, mniej więcej tego możecie się spodziewać po tej książce

Informacje dodatkowe o Sześć snów Laury Szuster:

Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2024-06-19
Dodał/a opinię: kotoksiazka

Tagi: Proza literacka Thrillery i suspens

Zobacz opinie o książce Sześć snów Laury Szuster

Kup książkę Sześć snów Laury Szuster

Zuza wstaje. Opiera się o pień sosny i przypomina sobie, dlaczego tak kocha las. Nawet w nocy. Czerpie z niego energię i spokój, pewność siebie, którą traci pod koniec każdego dnia. Dosłownie każdego. Drzewa nie mówią i nie oceniają.

I kiedy z okolicznych nor uciekły wszystkie lisy, a na szczycie skarp przestały się pojawiać sarny, huk wystrzałów zaczął przeszkadzać najgorszemu gatunkowi zwierząt, jak lubił mawiać Meleks. Ludziom.

Więcej cytatów z tej książki

Kształt ciemności
Jacek Kalinowski0
Okładka ksiązki - Kształt ciemności

W krwawym satanistycznym obrzędzie, wśród tajemniczych symboli, zostaje brutalnie zamordowany młody biskup diecezji lubelskiej, wykładowca KUL-u...

Jacek Kalinowski0
Okładka ksiązki - Kompendium wiedzy o Krajowym Standardzie Rachunkowości nr 3 Niezakończone usługi budowlane

18 września 2006 r. Komitet Standardów Rachunkowości jednogłośnie uchwalił Krajowy Standard Rachunkowości nr 3 "Niezakończone usługi budowlane"...