Okładka książki - Tam gdzie jesteś

Tam gdzie jesteś

"Tam, gdzie jesteś" Tomasz Betcher to powieść należąca do literatury obyczajowej, romansu.

Ania Turska przechodzu trudny okres w życiu. Podobnie jak Adam. Ich drogi przecinają się w domku letniskowym Ani, który zamierza sprzedać. Nieoczekiwanie między nimi nawiązuje się nić porozumienia. Dokąd ich doprowadzi ta znajomość?

Powieść pisana jest lekkim stylem i czyta się bardzo przyjemnie. Autor jednak zrobił na mnie ogromne wrażenie w "Szeptunie". Wątpię czy jakakolwiek jego powieść da radę to przebić.

Lekki romans, powieść idealna na wieczór. To historia o karze, pokucie i o miłości prowadzącej do przemienienia.

Zdecydowanie należy do poruszającej powieści i zmusza do refleksji nad własnym życiem. Chwyta za serce i zostaje jeszcze na długo po skończeniu czytania.

Bohaterowie są dobrze skonstruowani i sympatyczni. Niewielu mnie irytowało. Także zdecydowanie polecam!

Informacje dodatkowe o Tam gdzie jesteś:

Wydawnictwo: W.A.B.
Data wydania: 2019-02-13
Dodał/a opinię: Roksana

Tagi: bóg

Zobacz opinie o książce Tam gdzie jesteś

Kup książkę Tam gdzie jesteś

Po tamtej stronie piekła
Tomasz Betcher0
Okładka ksiązki - Po tamtej stronie piekła

Drugi tom emocjonującej sagi sięgającej czasów drugiej wojny światowej. O bliznach, które noszą ci, którzy przeżyli. O tym, że o pewnych sprawach nigdy...

Szeptun
Tomasz Betcher0
Okładka ksiązki - Szeptun

Kiedy wszystko się wali, w twój samochód uderza piorun i spotykasz miłość swojego życia. Miłość niemożliwą. Julia ma dwoje dzieci - nastoletnią...