"Tam, gdzie jesteś" Tomasz Betcher to powieść należąca do literatury obyczajowej, romansu.
Ania Turska przechodzu trudny okres w życiu. Podobnie jak Adam. Ich drogi przecinają się w domku letniskowym Ani, który zamierza sprzedać. Nieoczekiwanie między nimi nawiązuje się nić porozumienia. Dokąd ich doprowadzi ta znajomość?
Powieść pisana jest lekkim stylem i czyta się bardzo przyjemnie. Autor jednak zrobił na mnie ogromne wrażenie w "Szeptunie". Wątpię czy jakakolwiek jego powieść da radę to przebić.
Lekki romans, powieść idealna na wieczór. To historia o karze, pokucie i o miłości prowadzącej do przemienienia.
Zdecydowanie należy do poruszającej powieści i zmusza do refleksji nad własnym życiem. Chwyta za serce i zostaje jeszcze na długo po skończeniu czytania.
Bohaterowie są dobrze skonstruowani i sympatyczni. Niewielu mnie irytowało. Także zdecydowanie polecam!
Wydawnictwo: W.A.B.
Data wydania: 2019-02-13
Roksana
Drugi tom emocjonującej sagi sięgającej czasów drugiej wojny światowej. O bliznach, które noszą ci, którzy przeżyli. O tym, że o pewnych sprawach nigdy...
Kiedy wszystko się wali, w twój samochód uderza piorun i spotykasz miłość swojego życia. Miłość niemożliwą. Julia ma dwoje dzieci - nastoletnią...