Okładka książki - Ten, w którym są wszystkie przepisy. Książka kucharska dla miłośników serialu Przyjaciele

Przychodzę do Was z książką, która dla nie jednego fana może być ogromną pokusą.
Kto z nas nie zna amerykańskiego serialu komediowego o grupce przyjaciół z Manhattanu?
Który z bohaterów skradł Wasze serce?
Chociaż serial był emitowany w latach 1994-2004 do dzisiaj można oglądać jego powtórki i mam wrażenie, że ciągle czymś nowym zaskakuje.
Jesteście ich fanami?
💥💥💥
Wydawnictwo @proszynski_wydawnictwo wypuściło książkę kucharską dla fanów serialu.
Autorka zawarła w niej przepisy inspirowane serialem.
W książce znajdziemy ogrom przepisów potraw, drinków, potraw wege, przekąsek o których była mowa przy okazji różnych odcinków serialu.
Mamy tu między innymi zaręczynową lazanie, ciasteczka według receptury babci Phoebe, przepis na indyka, pizzę, Margaritę Rossa, truskawkowy dżem Moniki, rozwodowe ciasto z dyni, urodzinowy burger Rachel, mus czekoladowy.
To tylko kilka z ogromu przepisów. Brzmi ciekawie?
Każdy przepis jest dokładnie opisany krok po kroku, a do tego opatrzony pięknym zdjęciem.
To jak? Macie ochotę na gotowanie z przyjaciółmi? 😉

Informacje dodatkowe o Ten, w którym są wszystkie przepisy. Książka kucharska dla miłośników serialu Przyjaciele:

Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2020-09-01
Kategoria: Kuchnia
Tytuł oryginału: The One with All the Recipes: An Unofficial Cookbook for Fans of Friends
Dodał/a opinię: Lukasz Turków

Tagi: bóg

Zobacz opinie o książce Ten, w którym są wszystkie przepisy. Książka kucharska dla miłośników serialu Przyjaciele

Kup książkę Ten, w którym są wszystkie przepisy. Książka kucharska dla miłośników serialu Przyjaciele