Okładka książki - The Wedding Date. Randka w ciemno

The Wedding Date. Randka w ciemno

Czy idealna miłość może być dziełem przypadku? Twardo stąpająca po ziemi szefowa sztabu wyborczego burmistrza Berkley-Alexa Monroe jeszcze do niedawna odparłaby twardo i zdecydowanie To niemożliwe.

A jednak gdy drogi jej i przystojnego pediatry Drew Nicholsa się przecinają.. nic już nie jest takie jak przedtem. Awaria hotelowej windy wydaje się czymś doprawdy okropnym, i w większości sytuacji tak właśnie jest. Człowiek tkwi z zupełnie nieznajomymi ludźmi w ciasnej blaszanej przestrzeni i zaczyna rozważać najczarniejsze scenariusze.

Tyle tylko ,że Andrew niemal natychmiast przyciąga zainteresowanie swojej towarzyszyszki.

Pierwsza rozmowa o dziwo wcale nie wypada niezręcznie i nasza piękna pani prawnik nieoczekiwanie dla samej siebie zgadza się być osobą towarzyszącą lekarzowi na ślubie i weselu jego byłej dziewczyny. Choć pomysł wydaje się szalony ..

Trudno bowiem wyobrazić sobie większą udrękę niż bycie singlem na weselu- uśmiechasz się do wszystkich, próbujesz się dobrze bawić, aż pada pytanie : Masz kogoś? Koszmar..

Co wyniknie z tego nieoczekiwanego zbiegu okoliczności? Przekonajcie się sami.

The Wedding date Randka w ciemno po prostu mnie porwała. Od samego początku polubiłam Andrew ,który w przeciwieństwie do poprzedniego bohatera o tym imieniu o którym czytałam był czarujący i wyjątkowo sympatyczny. Podobnie zresztą było z Alexą , spontaniczną i pełną życia dziewczyną ze słabością do słodyczy.

Akcja powieści rozwija się w bardzo przyjemnym dla czytającego tempie , do tego dochodzą zabawne i błyskotliwe dialogi , lekkość pióra autorki oraz ciekawy sposób na poruszenie ważnych społecznie tematów.

Dla mnie samej czas spędzony z tą książką był naprawdę cudownym doświadczeniem.

The Wedding date Randka w ciemno to świetna pozycja dla wszystkich wielbicielek komedii romantycznych, takich jak Preetty Woman czy Pokojówka na Manhattanie.

Gwarantuję, że lektura dostarczy Wam dużo uśmiechu i wzruszeń ❣️

Kup książkę The Wedding Date. Randka w ciemno

The Proposal. Oświadczyny
Jasmine Guillory0
Okładka ksiązki - The Proposal. Oświadczyny

GDY KTOŚ PROSI, BY SPĘDZIĆ Z NIM RESZTĘ ŻYCIA, NIE POWINNO BYĆ TO NIESPODZIANKĄ ANI DZIAĆ SIĘ NA OCZACH CZTERDZIESTU PIĘCIU TYSIĘCY LUDZI. Kiedy niezależna...