[Reklama] Media Rodzina
Pierwszy tom serii ogromnie mi się podobał. Polubiłam Knoxa i Naomi. Cudowna para i świetne perypetie.
Tom drugi nie zostawał w tyle. Okazał się być równie pasjonujący.
Od pierwszej strony kolejny raz zostałam wessana w wir wydarzeń. W rzeczywistość pełna czyhającego niebezpieczeństwa. Ale nie tylko, bowiem nie zabrakło slow burn i hate love, enemies to lovers, które moim zdaniem idealnie zagęszczało fabułę czyniąc ją jeszcze bardziej nieprzewidywalną i zaskakującą.
Angelina Solavita (Lina) to kobieta nietuzinkowa. Żywiołowa, pewna siebie, lubiąca igranie z ogniem. Jako łowczyni nagród musi mieć twardy charakter i równie niezłomną osobowość. Polubiłam ją i z całych sił trzymałam kciuki za to, by uporała się z prywatnymi demonami, które trzymały ją w szponach.
Nash Morgan to człowiek na idealnym stanowisku. Jako komendant miejscowej policji sprawdza się idealnie w tej roli. Jakby się urodził do bycia policjantem.
Dynamika wydarzeń trzymała w niepewności. Akcja przyjemnie gęstniała dostarczając poprzedniej adrenaliny i potęgowała uczucie nerwowości. Elementy zaskoczenia wbijały w fotel. Zwroty akcji zapewniały rozrywkę na najwyższym poziomie. A dołożone gorące i odważne sceny uniesień zdecydowanie rozgrzewały i należały do odważnych i grzesznych.
Och, cudowna historia. Słodko-gorzka . Poruszająca bardzo ważne kwestie związane z życiem, przyjaźnią i miłością. Dająca nadzieję i otuchę. Romantyczna.
Zachęcam do czytania z zachowaniem chronologii. Choć każdy tom jest o innej parze bohaterów, to i tak wszyscy się ciągle przeplatają stanowiąc spójną całość.
Już nie mogę się doczekać trzeciego tomu. Chciałabym na już poznać historię Luciana i Sloane. Muszę się uzbroić w cierpliwość. Autorka zdecydowanie wie, jak czarować słowem i dostarczać pełnej palety emocji.
Polecam
Wydawnictwo: Media Rodzina
Data wydania: 2023-11-08
Tytuł oryginału: Things We Hide From The Light
agnieszka_rowka
W Benevolence nie było wielu mężczyzn, którzy mogliby mu dorównać. Lincoln Reed, komendant straży pożarnej, był nieludzko odważny. Potrafił zachować zimną...
Autorka bestsellera ,,New York Timesa", To, co zostaje w nas na zawsze, zaprasza na nowy, gorący romans, który rozkwitnie w małym miasteczku między Maggie...