Okładka książki - To nie koniec

To nie koniec

Życie Laili , głównej bohaterki książki To nie koniec , od początku było bardzo trudne.

Po śmierci rodziców trafiła pod opiekę wujostwa, lecz choć brat jej zmarłego taty bardzo ją kochał i starał się zapewnić wszystko co najlepsze zajęty pracą nie mógł ochronić bratanicy przed podłością swojej żony, a przede wszystkim córki- Wandy.

Młoda kobieta wyrwawszy się z domowego piekła ułożyła sobie życie u boku muzyka - Adama. Spragniona miłości nie dostrzegała jednak licznych wad partnera, lecz zdrada ,którą mężczyzna bagatelizuje jest ostatecznym ciosem kończącym tę relację.

Początkowo pogrążona w marazmie Tomaszewska nie potrafi sobie poradzić z emocjami i szuka ucieczki w pracę.

Bez skutku.

Nieoczekiwanie na jej drodze staje jednak ktoś inny. Tajemniczy Jakub początkowo nie stwarza najlepszego wrażenia.

Mężczyzna jest jednak nieugięty i przez cały czas dąży do tego by lepiej poznać Lailę.

Co się za tym kryje?

Czy miłość Kuby i Laili okaże się prawdziwa?

Jakie sekrety skrywa przeszłość mężczyzny?

Sięgając po debiutancką powieść Pauliny Nowak oczekiwałam dobrego, choć w gruncie rzeczy przewidywalnego romansu.

Tymczasem fabuła tej książki mnie bardzo pozytywnie zaskoczyła. Otrzymałam bowiem koktajl emocji. Od wzruszenia, poprzez ból, zaskoczenie i napięcie.

Pióro autorki w sposób niewymuszony i lekki łączy wątki sensacyjne i romantyczne. Bardzo podobała mi się też język jakim posługuje się Pani Paulina. Jest bardzo łatwy w odbiorze lecz przemyślany.

Zakończenie historii sugeruje ciąg dalszy.. na który czekam z niecierpliwością.

Z przyjemnością polecę ten tytuł tym z Was którzy szukają czegoś niezwykle porywającego, co pochłonie bez reszty. ❤️

Informacje dodatkowe o To nie koniec:

Wydawnictwo: Novae Res
Data wydania: 2023-01-25
Dodał/a opinię: KamaZ03

Zobacz opinie o książce To nie koniec

Kup książkę To nie koniec

Nowy początek
Paulina Nowak 0
Okładka ksiązki - Nowy początek

Druga część wciągającego romansu z wątkiem kryminalnym. Laila próbuje ułożyć sobie życie na nowo, ale okrutna przeszłość wciąż ją ściga. Kobieta nie wie...

Wystarczyło powiedzieć
Paulina Nowak0
Okładka ksiązki - Wystarczyło powiedzieć

W świecie mody i ogromnych pieniędzy prawdziwe szczęście często bywa tylko iluzją. Berenika, pomimo straty bliskiej osoby, próbuje na nowo poukładać życie...

Opad
Opad