Okładka książki - To skomlikowane

To skomlikowane

Nikola Jabłońska "To skomplikowane"

Rose Stevenson to młoda kobieta, która musi opuścić Paryż i udać się do Nowego Jorku, by pomóc w leczeniu chorej matki. Na lotnisku spotyka Harry'ego, przystojnego prawnika. Nie spodziewa się, że ta przypadkowa znajomość przetrwa. W klubie mężczyzny poznaje jego najlepszych przyjaciół, w tym Louisa, który jest zauroczony pięknem i dobrocią dziewczyny. Od tej chwili życie Rose diametralnie się zmienia. Bohaterowie zostają uwikłani w niebezpieczną intrygę.

Debiutancka powieść. Prosty język, dzięki czemu książkę czytało się szybko i przyjemnie. 👍
Miłość, przyjaźń, zaufanie, poświęcenie, przeznaczenie, zauroczenie, kłamstwa, zdrady. Każdy ma swoje problemy, z którymi musi się zmierzyć. Człowiek pod wpływem emocji popełnia różne błędy, ale odnajduje w sobie siłę i dobrą drogę.
Jedyny mankament, do którego mogę się przyczepić to imiona i nazwiska męskich postaci. Miałam problem w ich wizualizacji. Za każdym razem w wyobraźni miałam chłopaków z boysbandu One Direction. I to moim zdaniem psuło efekt. 😏

Informacje dodatkowe o To skomlikowane:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2020-09-30
Dodał/a opinię: Karolina Wawrowska

Tagi: bóg

Zobacz opinie o książce To skomlikowane

Kup książkę To skomlikowane