🏎„TRAPPED in a lie” to nie tylko historia o realizacji swych marzeń z mnóstwem radości,ale też opowieść o tajemnicach o których się nie mówi.
🏎Kobieta o wielu pasjach i doświadczeniach życiowych plus mężczyzna w którym płynie adrenalina w krwi- to duet potrafiący namieszać nawzajem w swym życiu. Choć bohaterka chciałaby mieć wreszcie kogoś bliskiego obok siebie, to zaczyna zbyt szybko ufać.Chęć kochania zaczyna ją gubić,a później trudno uwierzyć,że ktoś może być taki naprawdę,gdy zataja prawdę.
🏎Historia zabiera czytelnika w świat adrenaliny podczas wyścigów,chęci bycia najlepszym-zwyciężając i czerpaniu z chwil szczęścia,gdy nikt nie widzi. Nieszczerość plus ucieczka od problemów nie wróży niczego dobrego,a później trzeba ponosić konsekwencje swych nieprzemyślanych czynów.To nie jest proste,gdy prawda wychodzi na jaw a serce nie może pojąć dlaczego tak się dzieje
🏎„TRAPPED in a lie” to historia o poszukiwaniu miłości,urzeczywistnianiu marzeń i przekonaniu się,że trzeba kogoś całkowicie poznać,by zaufać!
Pełna adrenaliny opowieść,którą czyta się z zapartym tchem a zakończenie bardzo zaskakujeI ono pokazuje,że życie bywa okrutne i bardzo niesprawiedliwe
🏎Czytajcie-gorąco polecam
Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2026-02-26
Barbara Dębska
Dwie przyjaciółki Nadia i Bianka, postanawiają uciec od codzienności i wyrwać się na weekend do Paryża. Nadia spotyka...