Okładka książki - Trening miłości

Trening miłości

"Ta jedna właściwa osoba potrafi zburzyć każdy mur. Nieważne jak bardzo będziesz się bronił.Znajdzie sposób,by do ciebie dotrzeć".

Tak właśnie było w przypadku Oriany. Jej długoletnia przyjaciółka potrafi zaskoczyć i nakłonić kobietę prawie do wszystkiego. Oriana to kobieta sukcesu,niestety do pełni szczęścia brakuje jej tylko smukłej sylwetki. Zaczyna walkę o siebie i swoje marzenia. To nie będzie prosta droga. Nikt zmagający się z nadprogramowymi kilogramami nie ma łatwo. Ori uzyska pomoc od wspaniałego trenera Krisa i przystojniaka z Los Angeles. To dopiero początek walki o siebie . Kobieta będzie musiała zmierzyć się z własnymi słabościami i uczuciami do pewnego mężczyzny będąc zdala od domu . Jak zakończą się treningi? Czy Oriana się nie podda? Czy kobieta otworzy się na uczucia?

"Miłość nie wybiera sobie miejsca i czasu. Łapie znienacka, gdziekolwiek się znajdujesz".

"Trening miłości " to ciekawa propozycja,pokazująca jak małe kroki i determinacja potrafią wywrócić życie do góry nogami. Wiadomo nic nie przychodzi łatwo . Często trzeba upaść ,aby móc ruszyć do przodu.

Autorka pokazuje nam,że dążenie do celu potrafi zaskoczyć i przynieść coś niespodziewanego .

Informacje dodatkowe o Trening miłości:

Wydawnictwo: Magia Słów
Data wydania: 2024-04-18
Dodał/a opinię: Kumbrysia

Zobacz opinie o książce Trening miłości

Kup książkę Trening miłości

Współlokator
D.S. Wojciechowska 0
Okładka ksiązki - Współlokator

Natalia po rozstaniu z dotychczasowym partnerem dzieliła mieszkanie ze współlokatorką, która po wejściu w związek zdecydowała się wyprowadzić. Kobiecie...

To, co rodzi się w głowie
D.S. Wojciechowska0
Okładka ksiązki - To, co rodzi się w głowie

Opowiadanie Podczas służby przysięgałem zachować tajemnice. Są rzeczy, które dzieją się tylko w mojej głowie. Nie mogę ich wyjawić nawet psychologowi...