Okładka książki - Triskelion

Triskelion

„Triskelion” – Marta Nowak (mój patronat)

„Triskelion” to książka, która odważnie wchodzi tam, gdzie kończą się półśrodki, a zaczyna prawda o pragnieniach. To erotyk, który nie udaje niczego innego  od pierwszych stron jasno pokazuje, że tam, gdzie do głosu dochodzą zmysły, nie ma miejsca na moralność, schematy ani społeczne oczekiwania. I właśnie za tę szczerość ta historia tak mocno działa.

Autorka prowadzi nas przez proces wewnętrznej przemiany bohaterki, która eksploruje własną seksualność i świadomie porzuca tradycyjną rolę płciową. To nie jest opowieść o niewinnej ciekawości  to historia o przekraczaniu granic, o decyzjach, które nie zawsze są bezpieczne, ale są prawdziwe. Marta coraz śmielej sięga po to, czego pragnie, zatracając się w zmysłowych rozkoszach i ucząc się siebie na nowo.

W „Triskelionie” erotyka nie jest tylko dodatkiem  jest narzędziem poznania. Każda kolejna scena to krok dalej w głąb emocji, potrzeb i wewnętrznych konfliktów bohaterki. Czuć tu napięcie, intensywność i odwagę w opowiadaniu o kobiecej seksualności bez wstydu i autocenzury. To książka, która prowokuje do myślenia i rozmowy o tym, gdzie leżą nasze granice  i kto właściwie ma prawo je wyznaczać.

Jako patronka tej powieści czuję, że „Triskelion” jest historią ważną  nie dlatego, że szokuje, ale dlatego, że nie boi się mówić głośno o pragnieniach, które często spychane są w cień. To lektura dla dorosłych czytelników, gotowych na intensywną, zmysłową i nieoczywistą podróż w głąb ludzkich potrzeb.

#Triskelion #MartaNowak #mójpatronat #erotyk #zmysły #seksualność #przekraczaniegranic #kobiecasiła #odważnalektura #czytambozlubie #bookstagrampl

Informacje dodatkowe o Triskelion:

Kup książkę Triskelion

Controlling działalności marketingowej
Marta Nowak0
Okładka ksiązki - Controlling działalności marketingowej

Książka składa się z czterech rozdziałów, w których przedstawiono: działalność marketingową przedsiębiorstwa wraz z psychologicznymi i zarządczymi aspektami...