Okładka książki - Twoja niezwykła podróż. 100 najpiękniejszych miejsc na świecie. Książka do kolorowania dla każdego

" Twoja niezwykła podróż" to kolorowanka, która przedstawia nam 100 najpiękniejszych miejsc na ziemi, wybranych przez ekspertów Lonely Planet. Dzięki niej poznasz miejsca w których nie byłeś, a co więcej sam będziesz mógł stworzyć ich wygląd - a wszystko dzięki tej kolorowance.( troszkę zabrzmiało jak reklama Mango :D ) Możesz używać flamastrów, farb, kredek itp. znajdziecie tam wspaniałe obiekty, które dzięki wam nabiorą koloru, zaczynając od Japoni po Anglie, a kończąc na Etiopii. Kolorowanka jest świetnym sposobem na nudę, ale także na pobudzenie naszej kreatywności i poćwiczenie skupienia. Książeczka nie jest ani duża, ani mała - jest w sam raz. Niektóre obrazki są bardziej szczegółowe inne mnie, ale tak samo, z taka samą przyjemnością zapełnia się je barwami. Polecam wam mocno, na pewno umilą wolne chwile. ;) Gorąco polecam!

Informacje dodatkowe o Twoja niezwykła podróż. 100 najpiękniejszych miejsc na świecie. Książka do kolorowania dla każdego:

Wydawnictwo: Sine Qua Non
Data wydania: 2016-03-30
Kategoria: Hobby
ISBN: 978-83-7924-626-7
Dodał/a opinię: Patrycja Telega

Zobacz opinie o książce Twoja niezwykła podróż. 100 najpiękniejszych miejsc na świecie. Książka do kolorowania dla każdego

Kup książkę Twoja niezwykła podróż. 100 najpiękniejszych miejsc na świecie. Książka do kolorowania dla każdego

zbiorowa0
Okładka ksiązki - Małopolski słownik biograficzny uczestników dzialań niepodległościowych 1939-1956 t. 14

Małopolski Słownik Biograficzny Uczestników Działań Niepodległościowych 1939-1956 t. 14; Kraków 2010, Barbara; format 21 cm, s. 168, ISBN...

Nejlepsze serniki świata
zbiorowa0
Okładka ksiązki - Nejlepsze serniki świata

"Serniki to jedne z najpopularniejszych tradycyjnych przysmaków znanych na całym świecie. W książce tej zebraliśmy przepisy na serniki z krajów europejskich...