Dobry wieczór .
Dzisiaj parę słów o antologii " Tylko Ciebie chcę " . Zbiór opowiadań o miłości w Walentynki napisany przez różne autorki . Obchodzicie to święto pełne serduszek , misi , kwiatów itd ?
" Błękitny ogród " Anna Koliber - wakacje , związek w rozsypce i gorący instruktor nurkowania . Co z tego wyniknie ? Dość przewidywalne , czytało się szybko .
" Sąsiedzkie amory " Katarzyna Wit Formela . Influencer kontra sąsiad , który przysporzył kobiecie remontu . Jakie to wszystko możliwe w naszym życiu . Szczególnie pokazywanie przerysowanej rzeczywistości w social mediach .
" To sen . Ja nie istnieję " Justyna Chmiel . Krążenie między snem a jawą . Opowiadanie nie przypadło mi do gustu , potencjał był , ale coś mi tam nie pykło . Chętnie od autorki jeszcze coś przeczytam , może następne spotkanie bardziej przypadnie mi do gustu 🫶
" Chłopak do wynajęcia " A. P. Mist Gdy na rodzinnej imprezie chcą zobaczyć kobietę z mężczyzną u boku, powstaje plan wynajęcia pomocnika . Co wyniknie , gdy pojawi się też były facet ?
" Miłosny puch " Małgorzata Smolec . Czy wyjazd z przyjaciółmi w góry , może namieszać w życiu pewnej kobiety ? Jaki wpływ będzie miało pojawienie się mężczyzny , który zostawił wybrankę kilka lat temu ?
"Natrętna myśl " Anne Marie . Kiedy mąż zaczyna zachowywać się inaczej niż zwykle , żona zaczyna go podejrzewać o romans . Jak się wszystko potoczy , gdy pojawi się też na horyzoncie dawna miłość ?
" Czerwona nić przeznaczenia " Patrycja Cygan - Jeż . Była to całkiem sympatyczna historia . Zabrakło mi jakiegoś elementu , by poczuć tą historię bardziej .
Książkę przeczytałam dzięki #booktour u @wydawnictwomagiaslow 😊
Sympatyczne historie , polecam wam jako lekkie czytanie 🫶❤️
#wydawnictwomagiasłów
#walentynki #miłość #opowiadania #bookstagrampolska #bookstargrampl #romantycznymisłowami #półrokupopolsku #czytampolskieautorki #antologia #czytambolubie #lato #róża #basenogrodowy
Wydawnictwo: Magia Słów
Data wydania: 2022-02-14
bogusiazieba80
Seria książeczek poświęconych uroczej bajkowej śwince i jej przygodom. Peppa chciała pokazać nowej przyjaciółce Kylie, jak się skacze, ale zapomniała,...
Co to jest gatunek zagrożony? Jak dochodzi do tego, że jakieś zwierzęta są na skraju wymarcia? Czy można je ocalić od wyginięcia? Poznaj odpowiedzi na...