Dobry wieczór .
Dzisiaj parę słów o antologii " Tylko Ciebie chcę " . Zbiór opowiadań o miłości w Walentynki napisany przez różne autorki . Obchodzicie to święto pełne serduszek , misi , kwiatów itd ?
" Błękitny ogród " Anna Koliber - wakacje , związek w rozsypce i gorący instruktor nurkowania . Co z tego wyniknie ? Dość przewidywalne , czytało się szybko .
" Sąsiedzkie amory " Katarzyna Wit Formela . Influencer kontra sąsiad , który przysporzył kobiecie remontu . Jakie to wszystko możliwe w naszym życiu . Szczególnie pokazywanie przerysowanej rzeczywistości w social mediach .
" To sen . Ja nie istnieję " Justyna Chmiel . Krążenie między snem a jawą . Opowiadanie nie przypadło mi do gustu , potencjał był , ale coś mi tam nie pykło . Chętnie od autorki jeszcze coś przeczytam , może następne spotkanie bardziej przypadnie mi do gustu 🫶
" Chłopak do wynajęcia " A. P. Mist Gdy na rodzinnej imprezie chcą zobaczyć kobietę z mężczyzną u boku, powstaje plan wynajęcia pomocnika . Co wyniknie , gdy pojawi się też były facet ?
" Miłosny puch " Małgorzata Smolec . Czy wyjazd z przyjaciółmi w góry , może namieszać w życiu pewnej kobiety ? Jaki wpływ będzie miało pojawienie się mężczyzny , który zostawił wybrankę kilka lat temu ?
"Natrętna myśl " Anne Marie . Kiedy mąż zaczyna zachowywać się inaczej niż zwykle , żona zaczyna go podejrzewać o romans . Jak się wszystko potoczy , gdy pojawi się też na horyzoncie dawna miłość ?
" Czerwona nić przeznaczenia " Patrycja Cygan - Jeż . Była to całkiem sympatyczna historia . Zabrakło mi jakiegoś elementu , by poczuć tą historię bardziej .
Książkę przeczytałam dzięki #booktour u @wydawnictwomagiaslow 😊
Sympatyczne historie , polecam wam jako lekkie czytanie 🫶❤️
#wydawnictwomagiasłów
#walentynki #miłość #opowiadania #bookstagrampolska #bookstargrampl #romantycznymisłowami #półrokupopolsku #czytampolskieautorki #antologia #czytambolubie #lato #róża #basenogrodowy
Wydawnictwo: Magia Słów
Data wydania: 2022-02-14
bogusiazieba80
Postacie ze starych legend i baśni ludowych, potwory mitologiczne, te z książek i filmów oraz współczesne.Wspaniała kolorowa szata graficzna.Mapy i informacje...
Gdy psuje się autobus szkolny, pieski wkraczają do akcji! Czy Psi Patrol zdąży zawieźć wszystkie dzieci do szkoły, zanim zadźwięczy dzwonek?...