Okładka książki - Tylko w duecie bis

Tylko w duecie bis

Zapraszam wszystkich do przeczytania cudownej powieści pt. "Tylko w duecie. Bis" autorstwa Magdaleny Kozakowskiej.

Za egzemplarz dziękuję autorce Magdalenie Kozakowskiej

"Tylko w duecie. Bis" jest kontynuacją pierwszego tomu. "Tylko w duecie" i dobrze jest przeczytać tom pierwszy, bo wydarzenia są ze sobą powiązane 😉.

Jak myślicie czy prawdziwa miłość pokona wszystko?

"Los jej nie oszczędzał, ale z każdej bitwy wyszła zwycięsko i z wysoko podniesioną głową"

Damian Domański - ma 28 lat, jest bardzo wrażliwy, przez ostatnie lata los go nie oszczędzał. Jak wysoką cenę przyszło mu zapłacić za miłość? Ma starszego brata Dominika i młodszą siostrę Darię. Ukończył studia medyczne. Kocha muzykę, która mu pomaga. Wciąż zakochany w Tamarze, która jest już zaręczona z Jamsem.

Tamara Bończyk - to piękna, młoda kobieta, z bolesną przeszłością, robi karierę muzyczną, jest narzeczoną Jamesa Jonesa. Jednak jej serce należy do kogoś innego... Czy spotkanie dawnego ukochanego sprawi, że dawne uczucia ożyją? Jak bardzo wiadomość o wyjściu Damiana z więzienia wypłynie na życie Tamary?

Kto i dlaczego naprawdę zabił Borysa? Jak brutalna okaże się prawda? Czy dojdzie do ślubu Jamesa i Tamary? O czym dowie się Tamara? Czy Tamara i Damian dostaną jeszcze jedną szansę na wspólną przyszłość i miłość? A może zdecydowanie za dużo ich dzieli niż łączy?

"On patrzył na mnie w taki sposób, jakby wiedział coś, czego inni nie chcieli lub nie byli w stanie dostrzec."

"Tłumaczy coś kobiecie przy stanowisku, ale z początku jej słowa do mnie nie docierają. Jestem zbyt oszołomiony. Ona naprawdę tu jest."

"Tylko w duecie. Bis" to powieść, która jest bardzo emocjonalna. Porusza dogłębnie serce czytelnika. Pokazuje jak bardzo ważne jest zaufanie, przyjaźń oraz miłość. Czy zawsze możemy wszystko wybaczyć? Od przeszłości nie ma ucieczki, ona zawsze nas dogoni. Akcja toczy się szybko, a pod koniec czytania książki dostajemy nawet elementy kryminalne, co sprawia, że fabuła jest ciekawsza. Niezwykli bohaterowie i muzyka w tle to doskonałe połączenie 😍. Koniec książki jest bardzo wzruszający i przydadzą się chusteczki. Gratulacje dla autorki Magdaleny Kozakowskiej za stworzenie tak emocjonalnej powieści. Każdy rozdział rozpoczyna kawałkiem tekstu piosenki. Na końcu książki znajduje się playlista. 🔥 Zachęcam i polecam wszystkim tę powieść.

P. S. Magdalena Kozakowska ma planach nagrywanie audiobooków.

Informacje dodatkowe o Tylko w duecie bis:

Data wydania: 2023-10-30
Język oryginału: język polski
Dodał/a opinię: Czytajka93

Tagi: obyczajowa romans

Zobacz opinie o książce Tylko w duecie bis

Kup książkę Tylko w duecie bis

Tylko w duecie
Magdalena Kozakowska0
Okładka ksiązki - Tylko w duecie

Ile jesteśmy w stanie poświęcić, by ratować życie osoby, którą kochamy? Czy można pozwolić sobie na miłość, gdy ma się dług do spłacenia? Czy można bez...