🔥🔥 RECENZJA 🔥 🔥
Autor: @i.m.darkss
Wydawnictwo: @wydawnictwomuza @grzeszne_ksiazki
Ukochana gangstera
Ojciec Elizabeth to człowiek bezwzględny, chciwy i bez żadnych uczuć. Jest do tego stopnia wyrachowany, że oddaje swoją córkę, gangsterowi Loganowi.
Zadaniem dziewczyny, jest rozkochanie w sobie mężczyzny, ale to nie jest takie proste.
Logan to facet, któremu uczucia, są obojętne. Może Elizabeth to zmieni? 🤔 Czy serce z kamienia można rozkruszyć? 🤔
Jakie konsekwencje poniosą? 🤔 Odpowiedzi na te pytania, odnajdziecie w książce 😁 📖.
To była kolejna książka autorki, którą miałam okazję przeczytać. Fabuła jest ciekawa, czyli taka, jaką lubię. Autorka pisze prostym językiem, przez co czytanie to przyjemność.
Z pewnością sięgnę po więcej, dzieł od tej autorki.
Jeżeli chodzi o bohaterów, to bardzo wkurzył mnie, ojciec Elizabeth.
Nie wyobrażam sobie, tak potraktować swoje dziecko. Ale koniec końców, wszystko skończyło się dobrze.
Bardzo spodobała mi się okładka, jest niegrzeczna 😈😇.
Polecam Wam tę pozycję 📖📔.
Gratuluję autorce i życzę dalszych sukcesów 📚.
Dziękuję wydawnictwu za egzemplarz ♥️.
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2021-11-03
Patka96x
Keylynn Soyer wyjechała z Domcrick jako nastolatka. Musiała uciekać, odseparować się od tragedii, która zniszczyła jej świat. Dziś jest pewną siebie...
Lucas Darkweel to uosobienie zła, najgroźniejszy człowiek, jakiego można sobie wyobrazić. Okala go mrok a makabryczna przeszłość sprawia, że zostaje zabójcą...