"Nie każda walka musi być zwycięska. Ważne jest, aby podjąć rękawice i dać z siebie wszystko. Tak zrobiłam. Tylko że teraz nie mam już siły, by walczyć dalej".
Miłość to piękne uczucie. Wierzymy, że jest ona źródłem największego szczęścia w życiu i każdy z nas do niej dąży. Wierzymy często,że kiedy znajdziemy miłość naszego życia, nic nie stanie na przeszkodzie naszemu szczęściu.
Alicja długo zbierała się po zdradzie i nie mogła znaleźć odpowiedniego mężczyzny . Spełnia się prowadząc swój biznes,na który sama ciężko zapracowała.Jedna randka w ciemno zmienia całe jej życie . Poznając Łukasza otwiera się coraz bardziej ,dając szansę mężczyźnie i uczuciu, które spadło na nich jak grom z jasnego nieba. Niestety jeśli osiągamy w życiu pełnię szczęścia nagle coś zaczyna się walić. Alicja dzięki czujności Łukasza ,który jest lekarzem szybko trafia do specjalisty, otrzymując druzgocącą diagnozę. Czy Alicja wygra walkę z chorobą? Czy dopiero kiełkujące uczucie poradzi sobie z diagnozą? Czy miłość jest w stanie przetrwać ? Czy Łukasz i Alicja będą mieli czas na "miłość "?
" On kocha po prostu mnie . Człowieka jakim jestem .Kobietę , którą się stałam przez te wszystkie lata ".
Życie to nie bajka . To z wyobrażenia o nadziei biorą się rozczarowania, bo ten kto, kocha, wie, jak trudno jest wytrwać wiedząc ,że nic już nie pomoże . Muszę Wam się przyznać ,nie spodziewałam się takiej fabuły . Moje serce biło niejednokrotnie w przyspieszonym tempie,a z oczu płynęły łzy .
Niestety nikt nas nie przygotuje na trudne momenty w życiu . Niejednokrotnie udajemy,wierzymy a los daje nam pstryczka w nos.
Tą historię trzeba poznać . Po przeczytaniu tej historii jeszcze długo będziecie czuć zdziwienie ,wdzięczność.. Ale też nasunie się Wam myśl ,że warto w życiu cieszyć się z drobnostek i mieć wokół siebie osoby ,które kochasz i które kochają ciebie .
Wydawnictwo: Magia Słów
Data wydania: 2022-12-05
Kumbrysia
Życie rudowłosej Małgorzaty w końcu jest poukładane – stała praca, stały związek i coraz bardziej konkretne plany na przyszłość. Odkąd w jej życiu...
Bardzo niegrzeczna komedia erotyczna. Kiedy serce jest tak głęboko zranione, że nie ma w nim już miejsca na miłość, ale ciało wciąż ma swoje potrzeby...